Anti-telefon Anti-msn Anti Anti

Anti-telefon, anti-mobil (särskilt), anti-msn (särskilt också), anti-dator, anti-internet, anti-teknologi kanske? Har så länge jag kan minnas hatat telefoner! Kan det vara för att telefonen alltid ringer i fel stund? Kan det vara att man inte vet vem som ringer? Eller är jag bara väldigt osocial? Allt av det förmodligen.

Msn - djävulens egna lilla mästerverk! Hatar verkligen msn! Blir så in i.. ja, helvete irriterad på ":)" den gubben t.ex. (och ":P" ska vi inte ens tala om)! Inte så mycket i den formen jag precis gjorde, men i msn-formen! När jag tänker på hur beroende alla är av stället också, hur orkar vissa sitta 24-timmar i streck liksom?


      The faces of evil!

Gårdagen, vakter + spioner

Nu komer det lite längre inlägget som lovat.
Städa som en tok igår innan vi åkte in till arlanda vid halv 9, då hade jag bara ätit en macka till frukost = hungrig så in i bomben! Hungrig som jag var så köpte jag en kyckling-wrap på Pressbyrån. Den va väl ok, svår att äta dock!
Lilla vovven fick också följa med till flygplatsen, brorsan ville det, så vi gjorde så. När vi kom dit så stod det såklart att djur utan flyg-dokument inte fick ta meds in. Vi tömde mammas väska (la allt hon hade med sig i min) och så satt vi i putten i väskan för att gå och fråga informationen om det kanske skulle gå bra att få ha honom där i eftersom han är en så lugn och tyst vovve (förutom när han ser en annan hund då). Kön va så lång så vi gick då till pressbyrån sålänge, när vi satt utanför och åt så kom en vakt och sa att vovven tyvärr inte fick va där inne. Vi gick tillbaks till bilen för att lämna honom där, mötte även upp pappa på parkeringen. Tog inte länge innan brorsan kom ut från gaten. Tog lite bilder och så och alla andra som vänta på sina bekanta kollade väldigt mycket på oss. Värsta publiken, vet inte varför. Det var väl det, sen åkte vi hem!
Det roligaste, förutom att se brorsan, var ändå att han börja snacka kinesiska och engelska mitt i allt och inte ens märka det själv. Så vi stod där som frågetecken i mellan varvet tills han kom på sig själv lite och fråga om han inte snacka svenska!


Publik eller kanske spioner;





På vägen till Arlanda

På vägen till arlanda tog jag lite bilder;



Ett "hej" eller kanske "hem" uppe i himlen.


Solen höll på att gå ner.


På vägen hem, mörkt i skogen!

Kinapärlor

Titta va fint! Jag fick ett riktigt pärlhalsband av brorsan! Hihi, jag är glad! Tack Micke!



Asken va fin också!


Sent

Ja det blev lite sent igår, hämtade brorsan på arlanda vid 10tiden på kvällen och sen kom pappa hit och skulle hälsa och allt sånt. Klockan var väl 1, halv 2 när jag väl fick en stund för mig själv och då var jag så trött och hade så ont i huvet att jag inte orkade uppdatera. Kan inte skriva nåt längre nu heller, ska iväg med mamma och brorsan och hitta på nåt. Men i kväll så kan jag nog garantera ett längre inlägg om gårdagen.

Spännande

Idag kommer min bror hem! Han har vart i Kina och pluggat i ett år nu. Känns konstigt att det faktiskt va så länge sen. Han har köpt lite kingrejer åt mig och familjen också. Spännande! Vet inte riktigt vad det är för några saker heller... men förra gången han va där så fick jag en skithäftig klocka, den va jätterolig (kanske kan visa sen). Nu ska jag fortsätta att städa lite här hemma... så att han inte ångrar att han kom hem. Haha.




Fuck Off

Fuck Off Island, det är vad en kändis döpt sin privata ö till! Vem kan denna kändis vara då? Jo, ingen mindre än Johnny Depp såklart! Tänk er hans små barn säg "pappa, pappa, kan vi åka till fuck off island?"  haha.



Ut i värmen

Idag är det varmt, sådär äckligt varm. Luften står bara stilla. Ska ut och göra nåt, kolla i lite affärer kanske.. kanske åka och bada. Hörs senare!

Hjääälp!!

Alltså jag har så sjuuuukt jääävla tråkigt! Hjääälp! (ursäkta språket)

Yl och vindruvor

Vindruvor och expressen FREDAG avsjöts tidigare och nyss gjorde jag en film på min vovve så det såg ut som han sjöng who let the dogs out. Yes, yes, vad händer senare då? Jo jag ska kolla på House och sen har jag faktiskt ingen aning. Vad ska ni göra?


Gratis

Registrera mig på GratisBio i förregår, verkar vara en superbra sajt! Man behöver bara samla lite poäng och så får man välja mellan antingen gratis biobiljetter eller presentkort hos ett stort urval av affärer. Är ju jättebra att man får poäng på saker man gör i alla fall, som beställa saker, besöka hemsidor och registrera sig på olika ställen. Helt gratis att registrera sig och inga krav på nånting, jättebra!

Några ställen man kan få presentkort hos:

 

Satan i gatan

Satan i gatan va varmt det är idag. När jag va ute med vovven tidigare så hade jag jeans på mig och det blev ombyte till shorts så fort jag kom in kan jag säga! Prata även med brorsan i Kina nyss, han har vart där i ett år nu så det var väldigt längesen jag såg honom. Men på tisdag kommer han hem! Hade tänkt att ge honom en stor godispåse med svenskt godis i och en svensk liten flagga! Japp, det blir bra!

Om jag vore rik..

Ge mig en stor hög med pengar och jag skulle köpa de här vackra vackra vackra couture-plaggen. Vet inte när jag skulle bära dem men det är en annan femma! Favorit-designen är Elie Saab, jösses va många fina klänningar han har!

        
 Elie Saab










































































Anne Valérie Hash      Armani Privé

              

Givenchy                       Valentino

              


Ge mig!

Heaven and Hell

Jag såg något på tv för ett tag sen som fick mig att fundera lite, tror det var den där nya serien på 5an, Reaper. Djävulen där är ju inte så jätteond verkar det som... det satte igång en tankebana. Tänk om Djävulen inte är ond? Tänk om han och Gud sammarbetar?  Fångvakter är ju inte brottslingar, dom vaktar bara brottslingar. Tänk om Djävulen är som en slags fångevakt? Han är inte ond, bara en vakt... hmm. Tror man på gud och djävulen så är väl det en tanke värd att tänka.





















Älskade Elefant

Jag sitter här och gråter av skratt! Detta är varför jag alltid haft elefant som mitt absoluta favoritdjur, dom är ju bara för underbara;



Aftonbladet:

Här rymmer elefanterna

Lirkade upp grindarna med hjälp av en pinne

Saonoi, 14, hade en plan - och i snabeln fanns nyckeln till frihet.

Hon bände, slog och lirkade med pinnen - och till slut gav stängslet vika.

Då tutade hon på kompisen Bua och tillsammans sprang de ut i världen.

Camilla Löfving, 25, och sambon Martin Andreasson, 30, från Göteborg tillbringade gårdagen på Kolmårdens djurpark utanför Norrköping.

Vid elefanthagen fick de se något märkligt.

- En av elefanterna stod vid elsnöret och tittade på det. Det såg ut som att hon tänkte, och efter ett tag plockade hon upp en två meter lång pinne med snabeln, berättar Camilla.

Elefanthonan bankade och bände, slog och vred och kämpade och stretade mot det envisa hindret.


Sprang ut i frihet

- Hon höll säkert på i tio minuter. Det var väldigt roligt att hon inte gav upp.

Men 14-åriga Saonoi är envis, vilket slutligen lönade sig. Eltråden gav vika och tillsammans med elefantkompisen Bua sprang de ut i frihet - eller?


"Inget seriöst försök"

- Nej, de var fortfarande inne i sin hage, eltråden var bara uppsatt tillfälligt för att dela upp utrymmet, förklarar Mats Höggren, zoologisk chef på djurparken.

Och enligt honom var rymningen inget seriöst flyktförsök.

- Deras skötare stod på andra sidan eltråden, och de längtade nog bara efter henne.

När hälsningstut och klappar utbytts förpassades Saonoi och Bua tillbaka till sin avgränsade del.

Mats Höggren är inte förvånad över tilltaget.

- Just Saonoi är väldigt lurig och experimentell av sig, hon tycker det är kul att undersöka saker och trixa med pinnar.


Hej då Kolmården Elefanten Saonoi på kolmården blåser i snabeln för att kompisen Bua ska följa med henne på äventyr utanför djurparkens eltrådar.



Underbart!!


Patricks mirakel

Blev väldigt glad när jag läste detta, Patrick Swayze har besegrat sin cancer. "Jag är ett mirakel", det är vad han sa. Han fick diagnosen i bukspottscancer i april i år och läkarna gav honom bara några månader att leva. Blev riktigt ledsen när jag först fick höra att han hade cancer för min favoritfilm (likt många andra tjejer) är Dirty Dancing och om han hade gått bort så hade det inte vart det samma. Han verkar vara en väldigt snäll människa också och jag är så glad att han fick en andra chans med sin familj och en andra chans här i livet!




Jay Leno slutar

Jay Leno lämnar The Tonight Show i maj 2009. Tråkigt, gillar Leno. Efterträdaren kommer bli Conan O'Brian.

Vad tycker ni? Bra, dåligt?



Fyndat

Alltså jag kan inte förklara hur glad jag blir när jag hittar en bra rea med massor av fynd. Och jag kan säga dig, idag har jag fyndat! Gina Tricot hade tokrea! Gick där ifrån med 3 klänningar, 1 linne och 1 väska och lyssna nu... det kosta bara 245 spänn, för allt det! Japp, jag känner mig duktig! Var även inne på Clas Ohlson, Glitter, H&M och Ur & Penn, fick med mig lite därifrån med!

Märker ni att jag gilla örhängen? Haha.






Armband

Det är en tävling i Käthes blogg där man kan vinna armband från Ms. Bijoux! Mina favoriter är peacemärket med läderband (peace out brown)och den svarta ringen med med läderband där det står carpe diam (carpe diam black suade)! Så fina!



Slut

Bara för att jag väntade med att beställa så är dom nu slut i min storlek. Typiskt! Dom var ju så fina..



Dressmann nazister?

Dressman är uppenbarligen nazister nu också. Varför? Jo för att en design på en klädhängare ser ut som ett hakkors. När man ser bilden så ser man väldigt tydligt vad dom syftar på, men hur många flyger egentligen runt ovan ifrån och ser detta? Lite långsökt är det nog att leta hakkors i klädhängare tycker jag. Sen så har jag för mig att Vila och JC också har nå liknande klädhängare/ställ, är dom också nazister då?



Källa: Aftonbladet


Domedagen är nära

Ja.. om 28 år har jorden utplånats. Fredag den 13 april 2036 så kommer asteroiden Apophis att träffa jorden, det finns 1chans (enligt aftonbladet, inte risk inte, det finns en chans!) på 45 000 i allafall att den träffar. Lite lustigt att dom döpt asteroiden till Apophis... om man nu kollat på Star Gate en massa så är det lite lustigt.





Är ni rädda att astreoid Apophis ska utplåna oss?

"Skräck"

Ser på nån skräck på 6an, om man nu kan kalla det skräck. Aningen töntig, monstren och spökerna ser ut som nåt man kan hitta på kyrkogården i Dark Shire i World of Warcraft.

Ja.. har inte bloggat tidigare idag för jag har bara känt mig så blahablaha.


Bloggtorka

Vad tusan ska man ta sig till ikväll då? Alla är borta, Blondinbella och Kenza är bortresta. Amanda Berg, Kissie och Claudia, alla är på Stina-Lees bloggfest. Finns alltså inget att läsa. Är det nåt bra på tv? Nån bra film? Ska se på House vid 8 i allafall... men sen då? Kom igen folk, ge mig förslag!

Hepburn-glajjor

Dagens outfit; oversizad skjorta (används som klänning), svart flätat bälte, svarta peeptoe-kilklackar och Audrey Hepburn solglasögon.




Varför hatar folk Blondinbella?

Ja, det är frågan det. Jag tror det är för att hon kan va lite väl självgod ibland. Hon säger ofta i intervjuer att hon är en förebild för många. Har bara hört hon säga det och ingen annan, tror det är det folk stör sig på. Ingen ödmjukhet. När folk säger uttrycker sina negativa känslor för henne så är det alltid många som säger att det är pga att dom är avundsjuka. Självklart är det så att många är det men jag tycker det är fel att säga att det är det ända som ligger bakom. För i sådant fall så påstår dessa att man uppriktigt inte kan gilla någon, allt är avudsjuka. Personligen så har jag inget emot Blondinbella förutom att hon kan va lite självgod då och då. Hon har verkligen lyckats med det hon gör och jag tycker att hon kan få vara stolt men det måste finnas ödmjukhet där också annars kommer hon inte stanna där uppe på toppen.

Är det sant det jag säger eller har ni en annan uppfattning?





Säkerhet

Nu har ännu en incident hänt på Liseberg, inte lika allvarlig som för några dagar sen men man kan ju verkligen undra hur säkert det är. Dom som är livrädda för berg-o-dalbanor är kanske smartast av oss alla eftersom jag läste här om dagen att vissa nöjespaker gör bara 1(!) stor kontroll per år av de olika attraktionerna. Alldeles för sällan, tycker ni inte? Kommer ni tänka till en extra gång nästa gång ni åker till Grönan eller Liseberg, känner ni er fortfarande lika säkra efter dom senaste dagarnas händelser?


Flower Power

Idag har jag en blommig klänning på mig och eftersom det regna tidigare så fick det bli ett par mörkblåa jeans me. Håret är uppsatt i en hög knut/boll.



Tå-miss?

Glömde ta med det här igår från Sofis Mode. Det är alltså Sports Illustrated-modellen Petra Nemcova fötter det handlar om. Lite av en tå-miss tycker jag, inte det vackraste jag sett. Eller vad tycker ni?



Läsningen får vänta

Nu är det ju Pussycat dolls presents: Girlicious och efter det är det Project Runway så Solo och Vecko Revyn får vänta lite!

Solo och Vecko Revyn

Har just köpt Solo och Vecko Revyn. Blir alltid jätteglad när nya nummer är ute! Ska snart njuta av lite läsning men först ska jag se Trinny and Susannah vid 8.




















Hippie hippie shake shake

Dagens klädsel; svarta jeans, vit oversize skjorta, blå jeansväst och mammas gamla peace-halsband från 70-talet. Har även en fläta i luggen.



Bimbos?

Kollar just nu på The Fashionista Diaries och jag måste säga - alla tjejer verkar ju vara bimbos, särskilt den där Bridget. Ni vet "O'kaaaay, oh, yeeeah seriously? ooooh my god * tumma tuggummi*", den typen. Stör mig på det!


Sofis Mode

Brukar köpa och läsa Sofis Mode varje måndag, brukar se fram emot det och jag läser hela tidningen i ett streck. Tycker dock att den har blivit lite sämre än när den först kom ut och jag vet, jag har läst vart enda nummer samma dag som den kommer ut. Mina favoritsidor har vart, redan från första numret, 30 plagg från 6 olika kedjor. Nu i dom senaste 2 eller 3 numren har dom halverat det. Skittråkigt tycker jag. En annan favorit är Katrin Schulmans "5". Roligt och ibland även riktigt sant. Så det är bra.. men ännu en sak som jag stör mig på är att stylingsidorna har blivit väldigt mycket "lyx", ingen vanlig Svensson som kan lägga så mycket pengar på ett plagg. Kanske bara jag som inbillar mig, kanske har det vart så hela tiden. Sen alla tusen solpuder, läpp plumer, bronzer och mascaror, det räcker på ett tag nu.


Fy bubblan

Fy bubblan va bra jag har det här egentligen men ändå inte. Sitter och äter chips med dipp och sprite till det men jag har så satans tråkigt! Vet inte vad jag ska göra, finns inget kul på tv och dvdn orkar jag inte koppla in. Brukar spela Catan men det har jag tröttnat lite på eftersom jag alltid vinner (inget skryt här inte). Vad gör ni för nåt? Har ni några förslag på vad jag kan göra?


Murder

Arrogant Worms - Carrot juice is murder.    Ännu en låt från topplistan "roligaste låtar". Carrot juice constitutes murder, såde så!

 



Rolig låt

En av låtarna på min topplista för roligaste låtar är Moon Unit & Frank Zappa - Valley Girl. Haha, den är bara så rolig :D



Titta!

Titta va fina puffiga tofflor jag fick av mamma i morse! Kommer bli hur bra som helst till höst och vinter, men även nu efter som jag fryser lite om fötterna.






















Favoritfrukost

Mmm, min absoluta favoritfrukost är denna - fullkornsbröd med tomat, keso, örtsalt och vårlök/salladslök. Filmjölk med krossade linfrön och banan/jordgubbar. Gott! Den perfekta starten på dagen!


Forever 21

För ett tag sen beställde jag oförskämt mycket från Forever 21. Once in a life time stor beställning! Tänkte visa lite av småsakerna nu, smycken och sånt. Kläderna tar vi en annan gång. På första bilden är mitt nya favorithalsband.

        

Skor Skor Skor

Det här är några av de sor jag köpt den här våren och sommaren. Jag tror jag har blivit lite av en skooman. My precious!

              

Pretty is a talent?

Igår kväll när jag gått och lagt mig kom jag och tänka på nåt jag hörde förra veckan, "being pretty is a talent!". Det var Natalie från programet Pussycat Dolls presents: Girlicious som sa det. Antingen är det väldigt korkat eller så har hon kommit på nåt där... det är nog bara korkat - eller? Vad för slags människa tror nåt sånt? Har hon så dåligt självförtroende att hon måste intala sig själv att utseendet är en talang? Tror hon att hon inte har några andra "riktiga" talanger? Är att vara söt en talang? Det tycker inte jag.



Bästa bloggaren just nu

Jag läser väldigt många bloggar dagligen och nu tänkte jag tycka till lite om dom.

Vi börjar med den största, Blondinbella , läser hennes blogg flera gånger om dagen men eftersom hon blivit så pass känd så tycker jag det är lite tråkigt. Man kan liksom inte relatera till henne och det mesta hon skriver om är möten, inte alltid så roligt att läsa om och därför blir hon inte bästa bloggar just nu iallafall.

Kenzas blogg, läser även den flera gånger om dan.Hon har sveriges näst största blogg och ärligt talat så vet jag faktiskt inte riktigt varför. Inte meningen att vara elak, gillar verkligen alla tjejer jag kommer skriva om och tycker verkligen dom är jättesmarta som tagit sig till dit dom är. Men Kenzas blogg har blivit lite långtråkig tycker jag. Visst nu på sistone så åker hon till Kreta och Tokio Hotel-konserter om vart annat men jag vet inte, bloggen har tappat lite av charmen på senare tid.

Sen har vi Elin Klings Style by Kling som ja, den handlar om hennes jobb och allt är bra där men jag skulle gärna se henne bli lite mer personlig.

Nästa är EbbaVecko Revyn och det enda är väl att lite mer update skulle va kul och att dom fixar så att sidan inte hänger sig hela tiden, läser den mycket mindre nu för tiden pga det.

Next up är Amanda Berg, MER uppdatering!

Och nu till vinnaren!

Stina-Lee du är vinnaren! Du har Sveriges bästa blogg just nu enligt mig! Grattis! Du är rolig, söt, rar, ärlig, du visar känslor, har bra uppdatering, roligt med bilder, skriver bra och har personlighet! Du är down to earth även fast du har en så stor blogg och dina "Stina-Lee video update" är oslagbara! Jag tror definitivt att du skulle kunna bli sveriges största blogg om du ville! Du är super, Stina!


Rökare

Alltså själviska jävla idioter! Menar förstås inte alla men iallafall mina grannar, man kan ju fan inte ens ha öppen balkongdörr! Kan ni inte tänka lite på andra? Mår jätteilla av röken nu. Bara för att ni vill ta ihjäl er själva med ert rökande så ger det er inte rätt att utsätta andra för det! I min familj har vi 3 (!) med astma och vi kan inte andas med den jävla röken! Ni får väl röka i er egen jäkla lägenhet men plåga inte mig och min familj! Samma sak gäller alla som ställer sig precis utanför dörren till affärer, tänk lite på andra för i helvete!

Ursäkta, jag måste gå och spy nu.

Hatar folk

Idag blev jag påmind om hur mycket jag avskyr folk ibland. Var och handla mat tidigare, det var inte en trevlig upplevelse. Jag tycker att man som vuxen borde ha lärt sig lite hyfs. Barn, fine, dom vet inte bättre men vuxna (!) ska veta bättre! Man tränger sig inte före. Man knuffar inte in i folk och inte ber om ursäkt. Man kliver inte i hälarna på en när det inte alls är mycket folk. Det här är självklart för vissa... men tyvärr inte många.


Landet och Film



Idag har jag varit på landet, otroligt hur skönt det kan vara att bara va utomhus och lyssna på hur vinden blåser i träden, äta jordgubbar och läsa en tidning under ett parasol.
Ikväll har jag bara tagit det lugnt framför tvn och om 20min börjar Sweeney Todd på 4an! Har velat se den och jag kolla på text-tv nyss och såg att den gick, gissa hur glad jag blev! Gillar Johnny Depp.


Edit: Såg nu att det nog inte är den med Johnny Depp. Aja. Synd, men jag ska se den iallafall!

House

Dr House (Hugh Laurie) är på Jay Leno och han är ju tamefan engelskman! Det visste jag inte, fasiken va skumt! Haha!















Sämsta jag någonsin sett

Heidi Montag är en av personerna som medverkar i MTVs realityserie
The Hills och nu har hon försökt sig på en musikkarriär... kommer nog
inte gå så bra om hon fortsätter tro på hennes "fiancé"s (Spencer Pratt)  visioner. Det är alltså han som filmat och redigerat hennes musikvideo till låten Higher.  Men man kan inte skylla allt på Spencer, det är ändå Heidi som är i videon och det är hon som är så dålig att man börjar skratta och det roligast är i slutet då fröken Montag viskar/säger "Am i dreamy?"... då börja iallafall jag gapskratta!

Här hittar ni Heidi Montag - Higher (tyvärr gick inte klippet att få in i bloggen). Rekomenderas starkt om du vill få dig ett gott skratt!

För övrigt så besökte Spencer Pratt Letterman och nån dag senare så prata Letterman och Mary-Kate Olsen om Pratt och Letterman beskrev honom som "oily" och "wormy". Kan inte annat än hålla med, en riktig slajmboll den där Spencer Pratt. Här hittar ni det.




Idag har...

Sonata Arctica - Thor the Thundergod

...spelats mycket flitigt! Ooh, Sonata har så många bra! Men idag blev det den här. Nu sova!

A shot at love 2

A shot at love är en serie som gått på MTV som ni kanske vet och på www.mtv.com kan man se A shot at love 2. Tila Tequila som är huvudpersonen i denna dating-realityshow är bisexuell och dejtar i programet både tjejer och killar. Finalen såg jag igår och jag blev minst sagt chockad! Första gången man ser programet kan man tycka att allt är väldigt vulgärt och smaklöst, bara ett party-datingprogram som MTV skapat för att chocka, men i brist på annat att göra så har jag följt Tila i sin jakt på kärlek. Och saken är att jag faktiskt börjat gilla Tila, tycker hon är ganska rar och söt bakom sin party-image. Hoppades på det bästa för henne och att hon skulle få det hon letat efter, särskilt efter första omgångens misslyckande.

Nu till alla er som är bekant med  programet, vad tyckte ni om finalen?  Tyckte ni det var bra, dåligt?
Jag kan iallafall avslöja att jag höll på personen som hon valde.....


......SPOILER......


Tila Tequila


....och kan inte fatta att Kristy gjorde så mot Tila! Väldigt dåligt gjort av henne tycker jag, tycker hon skulle hoppat av showen mycket tidigare när hon inte ville vara med Tila! Ville hon bara vinna eller? Förstår inte hur hon kan göra så och sumpa alla chanser för Tila att hitta riktig kärlek bland de andra. Dåligt.



RSS 2.0