Hacka is

Nu har jag stått och hackat is från frysen. När jag gick in i köket så såg jag att dörrn inte hade gått igen helt och temperaturen stod på -11 istället för dom -18 som det ska vara. Så det var bara till att börja hacka. Hur tar ni bort isen i frysen när det blivit för mycket? Tar ni ur all mat och lämnar dörren öppen så isen får smälta av sig själv eller hackar ni?


Ett vinterlandskap i frysen

Kommentarer
Postat av: kia

haha hej jag tänkte ba höra en grej. såg att du vann den där fuktkrämen från amanda bergs blogg, det gjorde jag också nämligen. har du fått din än? jag har inte, mystiskt

2008-10-10 @ 15:50:14
URL: http://kattak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0