Känner man någonsin någon?

Känner man någonsin någon? Människor bär på så mycket hemligheter. Alltid något som man döljer. Det finns alltid något man inte känner till, spelar ingen roll hur länge du känt personen eller hur länge du till och med bott med personen. Det finns alltid något man inte vet.

Riktar vi in oss lite mer på bloggare så vet vi nog ingenting alls egentligen. Väldigt begränsat vet vi om dem iallafall.  Vi vet bara det bloggare vill att vi ska veta. Vi vet inte om det är sant eller ej. Vi vet inte hur dom lever eller vad dom jobbar med. Vi vet bara det bloggarna skriver. Och när jag skriver "vet" så vet vi ju inte ens det. Vi läser sagor i princip. Sanningen kan ligga på andra sidan jordklotet och vi tror läser verklighetsbaserade texter. Bloggare är författare och dom (vi) har inte lagt en ed på att det vi skriver är sant.

Folk som kommenterar bloggar tror att dom känner personen i fråga och det är så konstigt tycker jag. Dom vet högst 5% av det som händer men ändå så kan dom komma med dom mest ofattbara kommentarer. Det jag ville säga med detta inlägg sammanfattas i princip i föregående mening. Konstigt hur folk kan uttrycka sig i kommentarer i vissa bloggar.




(Vet inte riktigt om texten blev så sammanhängande då jag håller på att titta på antikdeckarna samtidigt, men det får ni tåla!)

Kommentarer
Postat av: Victoria

Mycket sanning i det du skriver! Man kan ju lära känna en del av en person genom dennes blogg men man lär ju aldrig riktigt känna någon!

2008-10-18 @ 15:30:48
URL: http://victoria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0