Drömmar och associationer

Jag kan enkelt förstå vad mina drömmar betyder. Jag ser kopplingar mellan dom och saker som hänt under dagen innan. Ett exempel; För ett par månader sen så drömde jag att Beyoncé stod som kassörska i en klädaffär och så var det massa andra detaljer som jag inte kommer ihåg för det var ett tag sen nu. Daggen innan så hade jag vart och kollat runt lite med min mamma och i en klädaffär så spela dom Destinys Childs låt Nasty (put some cloths on), vet inte exakt om låten heter det men det är iallafall den som dom sjunger så i. Dom spela den låten väldigt högt och jag kommer ihåg att både jag och mamma störde oss på det. Och vipps så är Beyoncé kassörska i min dröm.

Ett annat exempel är det jag drömde i natt. Jag blev våldtagen av en man, var inte en dröm med hemska detaljer och så, vet bara att det var en våldtäkt. Vet ni vad mannen hette? Jo inget mindre än Ellos. När jag vakna på morgonen och tänkte ut vad allt bettyde och kom på vad han hette så börja jag gapskratta. Jag har blivit våldtagen av en internetbutik vid namn Ellos, om ni läser några inlägg nedåt så kan ni få ett bättre sammanhang! Platsen var också väldigt bekant, såg precis ut som där House spelas in... och precis innan jag gick och la mig igår så såg jag ju på House.

Som vi alla vet så är ju drömmar ett sätt att bearbeta det som hänt under dagen. Kan ni tyda era drömmar och se hur allt hänger ihop?


Vad händer i drömmarnas land?


Kommentarer
Postat av: Brunetten Sanna E

detta måste jag gå till botten med!

2008-09-07 @ 23:38:09
URL: http://www.sannorna.se
Postat av: Brunetten Sanna E

Min syster tyder drömmar läskigt bra :D

2008-09-08 @ 10:28:41
URL: http://www.sannorna.se
Postat av: Brunetten Sanna E

jag ska skriva ett inlägg strax, sen ska jag kolla in jeansen!

2008-09-08 @ 10:34:16
URL: http://www.sannorna.se
Postat av: Blondinen Sanna A

Sv: Tack för tipset.. Men jag har väldigt stor erfarenhet av just sport skor och vet då att Nike gör väldigt smala skor.. Men pumpsen kanske inte är det?!



Kram Sanna A

2008-09-08 @ 17:37:02
URL: http://sannornas.blogg.se/
Postat av: Blondinen Sanna A

Sv: Tusen tack för de tipset..

Ska genast testa.. =)



Kram Sanna A

2008-09-08 @ 17:48:33
URL: http://sannornas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0