Utslagen

Jag har viarit helt utslagen dom senaste dagarna. Orsak? Pollen. Har inte kunnat sova på 3 nätter, natt sov jag dick lite bättre.

För ett par år sedan, 7-8 år, fick jag jag pollenshock. Efter den här pollenshocken så blev saker och ting lite lättare. Det var väl i en 3-4 år. Nu de senaste åren har det varit skit. Kan inte va ute, kan inte va inne, kan inte göra nånting. Dom senaste dagarna har inte medicinen bitit på mig heller..... så nu hoppas jag att kroppen får en shock och att allt kommer bli lite lättare igen... ett tag iallafall. Hoppas kan man ju alltid...

Kalle och jag har redigerings-tävling på msn

Kalle och jag har haft en redigeringstävling under kvällen på msn. Vi har dock ingen domare så vi tänkte att vi låter er avgöra! Säg vad ni tycker!


Bidrag 1:Bidrag 2:Originalet:För övrigt så är detta en av mina nya skor! Superfina, verkligen dom perfekta pumpsen. Dom är dock små i storleken... så hugg av mina tår och dom hade passat perfekt! Hoho! Finns hos Ellos och är just nu på rea och kostar bara 139:-.
Kom ihåg att gå upp en storlek om ni slår till!

EMELIECARIN goes International!

I got this little FLAG-Counter erlier today, you can find it in the menu to the left. And it turns out that my blog is international! Little did I know! I have readers from Denmark, Norway, Germany, Poland and Slovenia, not only Sweden! That's amazing, did NOT expect that! I just wanted to wish you all WELCOME!

I'm a bit curious how you found your way over to my little corner of cyberspace, tho? So leave a comment and tell me how you found my blog, it would be real interesting to know!


En twist i storyn

En till twist i storyn.... Jag får en snäll kommentar, jag svarar och säger tack. Jag får en kommentar tillbaks som lyder " Va? Jag har inte kommenterat hos dig...."  någon sekund efter jag lämnat kommentaren hos henne. Ok, någon som låtsas vara du svarar jag tillbaks då, får inget mer svar. 
Ingen stor sak egentligen, bara funderingen över varför någon skulle lämna en snäll kommentar i någon annans namn som gnagt mig lite.
Jag får en snilleblixt såhär på kvällskvisten att jag kan ju kolla IP-nummret såklart!

....det är samma IP-nummer på båda kommentarena, både den ursprungliga och nekandet till att hon skickat en kommentar överhuvudtaget.

Whats the deal here?

Det är alltså inte någon som skickar en snäll kommentar i någon annans namn, det som först förbrylla mig.
Det är någon som skickar en snäll kommentar och sen nekar att hon skickat den överhuvudtaget.

I don't get it.

Detta är en relativt stor bloggerska också...

Därför jag inte tveka när hon sa att hon inte skickat nån kommentar. Det finns ju många skumma typer där ute i bloggosfären som får en kick av att skicka elaka kommentarer till folk i kända bloggerskors namn. Men denna var dock snäll som sagt. Saken är ju den också att jag är säker på att det är den här bloggerskan eftersom jag fick ett svar på min kommentar som jag lämna i hennes blogg innan den ens var publicerad hos henne, några sekunder tog det bara får nåt svar. Kan ju inte varit någon som läst kommentarena hos henne och roat sig på så sätt.


Jag är minst sagt förvirrad. Jag fattar verkligen inte. Vad är era teorier?


En fråga - Fundering

Varför lämna en snäll kommentar i någon annans namn? En elak, ja, I get that..... men en snäll..? Vem vågar inte stå för att vara snäll? Vem vill skydda sin badass image och vill därför inte lämna en kommentar i sitt eget namn?

Tack till vem du än är, jag blev glad...


Matthew Williamson för H&M


Idag släpps Matthew Williamson for H&M. De här plaggen gillar jag lite extra. Först har vi blusen och koftan på översta bilden, fina, nånting jag faktiskt skulle kunna tänka mig att köpa. På bild 2 har vi en fin läderjacka, lite dyr för mig som köpte en ny läderjacka praktiskt taget igår. Bild 3, en långklänning. Väldigt fina detaljer och fint skuren. Dock vet jag inte när jag någonsin skulle få tillfälle att använda nåt sånt... så nej. Men fin är den!

Sen finns det lite andra godbitar också, så som en läderväst med hål-/ringnitar. Fast det känns faktiskt som något man skulle kunna göra själv på en eftermiddag. Köpa en väst på second hand och lite nitar på Panduro eller Hobex.
Finns även en söt liten rosa klänning, men känns som nåt man kan hitta på Gina Tricot.

Hur som, idag släpps kollektionen alltså. Iväg och köa era modetroll!


Filippa Smeds - Gillo Filippa


På tal om Nina här i inlägget under...  Filippa Smeds aka Gillo Fllippa är sjukt lik Nina! Det är nästan så man kan tro att dom är tvillingar, dom är till och med födda samma år. Dom är så lika så att Nina blev lite chockad när jag visa en bild på Filippa, sjukt sjukt sjukt lika alltså!

Nu har jag i allafall äntligen gjort klart hennes bild. Jag känd mig så insnöad med allt annat så jag tog en liten paus och gjorde klart denna! Började med den för flera månader sen när jag var inne på mitt projekt att rita av alla på min Bloglovin'-lista, som ni kanske kommer ihåg? Det har fått legat på is ett tag men jag ska ta tagit i det igen sen när jag har lite mer tid!


In the making:

The Ninster!Jag tvinga upp dig i ett träd och du lita på mig... det är vänskap det!
Jag rota lite i arkiven och hittade dessa gamla bilder från 2005. Det är hela 4 år sen! Otroligt, känns som igår. Dom mörka bilderna, 1an och 3an, var några testbilder bara. Jag höll nästan på att radera dom på stört men titta en extra gång och sen åndra jag mig. Glad att jag inte tog bort dom för dom är fortfarande några av mina favoritbilder, än idag!

Du ser ut som en mystisk älva, Nina, du fina, min Nina.

The Ins and Outs av blogging

Alla bloggar på olika sätt, det vet vi. Vissa skriver en hel drös inlägg på en och samma gång, t.ex. på morgonen, och publicerar dom med jämna mellanrum under dagen. Andra skriver små idéer hela tiden om möjliga framtida inlägg. Vi har dom som skriver inlägg när dom känner för det och det kan gå flera veckor emellan varje. En del får en impuls bara "det här skulle kunna bli ett bra blogginlägg" och så springer dom iväg till sin laptop med rosa internet-dongel från 3. Vi har även dom som känner stor press att prestera minst 5 inlägg om dagen och så har vi dom som kör ett inlägg varje dag som sammanfattar dagens händelser bara. Vissa kör med långa långa inlägg utan bilder, andra bloggar med massvis med bilder och mindre text. Sen har vi självklart ett mellanting också.

Vissa skriver allt, vad dom åt till frukost, när dom rakat benen, hela konversationer mellan sig och sin kompis över ett hamburgebröd på tunnelbanan, om deras katt kräkts upp grodor på mattan och om en lillesyster är sjuk.
Andra vill inte dela med sig av privatsaker och skriver om tv-program och andra oväsentligheter.

En del ser sin blogg som en dagbok där dom i princip bara riktar sina texter mot sig själv, andra ser det som ett forum där dom kan diskutera saker med sina läsare.
En del lider av hybris, en annan är en skygg ensamvarg och den tredje är en agressiv eremit som bor i skogen.

Vissa lägger upp tonvis med egopics och vill bli kända, andra vill vara anonyma och inte bli igenkänd.

Alla är vi olika, alla har vi våra egna anledningar till att blogga, alla skriver på olika sätt och alla vill ha ut olika saker av sin blogg.


Jag använder min blogg som en slags flykt från verkligheten. Jag skriver inte för privat och jag skriver inte om tråkiga saker som händer i mitt liv. Min blogg är min escape. Jag vill inte skriva ett inlägg om tråkigheter och sen behöva bli påmind om det såfort jag loggar in och läser kommentarer eller läser igenom gamla inlägg jag skrivit. Jag vill inte bli påmind, jag behöver ingen påminnelse, jag har alldeles för bra minne ändå (som vissa har påpekat).

När jag har för mycket att tänka på så blir det tyvärr så att bloggen kanske får lida. Inspirationen tynar och det är svårt att hitta nåt roligt att skriva om och som sagt, jag vill inte ha massa tråkigheter med i min blogg - så då blir det till att jag håller mig borta istället.

Ibland orkar jag inte skriva ett inlägg men jag loggar in på min blogg varje dag och läser era kommentarer. Ibland blir dom inte publicerade förrän efter ett tag, anledningen till det är att jag vill svara på kommentaren men inte orkar för tillfället och om jag publicerar den så kanske jag glömmer bort den. Svara på kommentarer är nämligen en sak jag tycker är väldigt viktig! När någon tagit sig tid och skrivit en kommentar till dig så är det självklart att man kan visa uppskattning och skriva ett få ord tillbaks.


Yesbox!
Over and Out!
XOXO och så vidare!

Kudos till alla er som orka läsa igenom allt det där!

Kram på er allihop!

Otroligt! Så man ryser!

 
(klicka på bilden för att komma till klippet)

Helt fantastiskt! Hela hon är ju bara underbar!
Susan Boyle , det är ett namn att lägga på minnet det!

HarbukettGlad Påsk allihopa!
Se till att äta mycket godis nu!

Nya The Hills-avsnitt, kolla!

Igår var det premiär för säsong 5 av The Hills och nu vid 9 så lades avsnitt 1 och avsnitt 2 upp på MTVs hemsida!


(bild: mtv.com)

Små - SPOILERS -

Lauren och Heidi gråter och kramas!
Spencer hamnar i en barfajt med Lillasyrrans ex!
Spencer flirtar med en bartender och det blir självklart ett stort bråk med Heidi efter det!
Lauren fyller år och Heidi dyker upp oinbjuden!
Heidis mamma försöker para ihop dottern med "the high school sweetheart"!
Spencer ringer Brody för att återförenas!
Mycket händer alltså och missa för guds skull inte Jessi och Dan i The After Show! Nästan bättre än själva The Hills. Haha.

Kolla Kolla Kolla!

Kalle snackar om Sverige... För j*vla roligt!

Haha! Det kanske bara är jag som tycker det här är kul för att jag känner honom och jag vet hur han är. Men jag satt och smågarrva rakt igenom, men särskilt på slutet.
Hans blogg finns HÄR!

 

 

Deklarerat klart!Nu har jag deklarerat färdigt! Yey, skönt!

Hatar våren!

Nu kommer jag ihåg varför jag föredrar höst och vinter! POLLEN! Djävulens påfund! Kan dom inte hitta ett läkemedel som BOTAR, inte bara "lindrar" (knappt dom lindrar ens ju. *suck*).Igår var det 18grader.... jag vill också kunna njuta av värmen! Inte knappt kunna sova för att jag inte kan andas eller knappt kunna se för att det kliar så mycket i ögonen.

Har ni pollenallergi?
Och i så fall, vad tar ni för medicin mot det?

Frukost för en champion

Dagens frukost; Ägg + Bacon-macka. Keso + Tomat-macka!

Jag brukar aldrig käka frukost annars, är jättedålig på sånt. Men idag, idag så tänkte jag att jag tametusan ska äta frukost! Såg dessutom häromdan att om man startar dagen med ägg till frukost så bränner man 65% mer fett under dagen! Och det kan ju absolut inte skada, hoho!

Sparken..Som många av er säkert vet så fick ju Jakob sparken igår från VAKNA! med the Voice. Allt pga moonandet inför cheferna, den tyska ledningen, som ju var en Ballar av Stål-utmaning från Sebastian som sänder senare på dagarna. Suger... minst sagt! Men sen var det ju 1 april igår också, hoppas allt bara är ett skämt! Paul och Josefine i all ära men utan Jakob så är det nog inte värt att titta. Det är ju dynamiken mellan dem tre (fyra med Jakobs hund Eddie) som är det roliga! Och vad händer med Rapattacksen!? NEJ!Om nu allt detta är på allvar och inte ett skämt, så måste dom tyska ledningen bara tänka på sin stolthet, inte tittarsiffrorna!

Vi får väl se vad som händer nu på morgonen..Update: Det var ett aprilskämt! Tur det!

Snöstorm över hela landet

Såg precis på nyheterna att det kommer in en snöstorm över hela landet idag. Suck. Ser ut genom fönstret att den redan är här... blir aldrig vår ju. Aja, se till att klä er varmt idag my fellow bloggare!APRIL APRIL
DIN DUMMA SILL
JAG KAN LURA DIG VART JAG VILL!


Haha! :D Nej men gott folk, det är faktiskt ingen snö alls på marken och jag såg på nyheterna att det finns risk för gräsbränder i södra landet. Och det är faktiskt sant. Så se upp, ta med ett vattenkanna ut på era promenader!Lura min lillebror som låg och sov att det fanns hamburgare i köket och att han försovit sig hela dagen.... hehe han blev lite orolig där... "mm öh va? va e klockan?". Hihi. Lura även hunden att det fanns en jättehamburgare och ett jätte-pommes frite i köket.... HAN gick på det! Det blev verkligen spring i tassarna där...hohoho! Det fanns iallfall skinka och ost väntandes på honom och han blev så glad så!


RSS 2.0