H&M-beställningen


Allt detta för ca 1000-lappen! Toppen!

Jag tror jag måste börja läsa min egen blogg för jag hade ju lovat att visa det jag beställde från H&M för ett par dagar sen, men det hade jag helt glömt bort.

Bikerjacka - köpt!


Idag har jag shoppat! Jag har även vart lite på loppis, dom fynden får ni se senare. Nu tänkte jag visa denna lilla goding! Den är en läderimitation och riktigt snygg! Mycket finare än på bilden. På bilden ser den inte ut att ha så bra passform, men det har den! Köpte den hos VILA.... eller om det var VeroModa? Från ONLY kommer den ifrån iallafall och den gick på en femhundring. Kommer bli finfin när det blir lite varmare!
Den finns även att köpa på ONLYs hemsida. Finns dock bara kvar i dom större storlekarna där men jag kan säga att jag tycker den var aningen liten i storleken. Inte mycket, men lite. I affärn fanns det iallafall många kvar i alla storlekar.

Kladd i paint-tekniken

Jag fick en fråga för ett tag sen hur jag gör mina bilder. Jag kallar det för kladd i paint-tekniken. Varför? Jo för det ser ut som kladd i paint under skapandets process!  Ibland kan det rent ut sagt se förjävligt ut! Och ibland så undrar jag hur jag kan få fram bilder som ser hyfsat bra ut när jag gör på det sättet jag gör. Vid dessa punkter så gäller det att bara fortsätta. Eller sudda ut, haha Det är slutresultatet som betyder något iallafall, inte resan dit. Lite tvärtemot ordspråket alltså, haha!

Det här är vad jag hållt på med dom senaste timmarna. Inte klar som ni ser, lite kladdigt. Inga händer, pupiller, näsborrar eller öra, men det kommer! Jackan har tagit evigheter och inte är den klar än. Men kanske någon som kan lista ut vem det är redan nu?

Va fagelund!

Det är nåt fel på bloggen! Jag har inte rört den och helt plötsligt är den helt upp och ned! Hoppas det är tillfälligt! Hoppas den är rätt imorgon igen. Går och lägger mig nu. Godnatt!

Sitter och väntar

Tjoho, mina vänner! Vad gör ni förnåt? Är ni fortfarande vakna? Jag sitter och väntar på att det tekniska underhållet på H&M.se ska bli klart, det skulle va klart 23.50, klockan är 00.31 nu och dom är icke klara. Betsällde inte hem något igår, vet att det inte muntrar upp en så särskilt. Men idag så ska jag klicka lite, hihi. Lite saker som jag kollat på väldigt länge och även kikat in i en riktig butik. Så nu, nu ska jag ha't! Visar vad det är för nåt sen när det väl är klart.


Hur får dom tag på min mail?

Ni ser mailen jag har här till vänster? [email protected], det är min bloggmail. Den är inte uppskriven på nyhetsbrev från olika sidor eller mail med erbjudanden. Den är till för er! Bara er. Tveka inte att skicka iväg ett meddelande, det är bara roligt att höra ifrån er. Men! Ibland kommer det mail från diverse utländska personer som skriver "You Won!" etc. etc. dessa mail kommer oftast från Negeria och är från bedragare. Jag vill uppmärksamma er på detta också, ni har inte vunnit en tävling som ni aldrig deltagit i. Ni har inte ärvt 10,000 000 dollar från en släkning ni inte visste om att ni hade. Det är bedrägare som ligger bagom dessa mail! Oftast är det så att ni får betala en viss summa i avgifter för att få ut er "vinst" eller ert "arv". Det är på detta vis dom lurar till sig pengar. Gå inte på det. Punkt.

Syftet med detta inlägg var inte att informera er om nätbedrägeri utan jag undrar hur dessa får tag på min mail? Enda sättet att få tag på den är att gå in här och se den i menyn till vänster. Går dom runt och spanar på svenska små bloggar efter mailadresser, or what?


Shoppa mig lycklig?

Mår inte så bra just nu, varken fysiskt eller psykiskt. Jag funderar på om jag ska göra lite nätshopping och slösa bort mina sista slantar. Blir jag glad då tror ni?

Skvaller-inlägg

Skvaller 1:
Kenzas ex Teo har tydligen mailat Blondinbella om att han har skit om Kenza. Han vill förmodligen tjäna en hacka och vill sälja den här infon om Kenza. Blondinbellas assistent maila Kenza om detta och genom mailadressen kunde konfermera att det infact var Teo. Mycket cred till Bella och hennes assistent Emelie som inte nappa på skiten. Så otroligt lågt av den här Teo! Först dumpar han Kenza på ett grymt elakt sätt och sen vill han tjäna pengar på att försöka smutskasta och förnedra henne? Tack och lov för Kenza att det är över med den där parasiten!

Skvaller 2:
Magdalena Graaf har tydligen råkat riktigt illa ut med sin hälsa. Hon fick en hjärnblödning och opererades akut inatt. Hon kommer förståligen inte fortsätta i Let's Dance. Riktigt synd att det här skulle hända och hoppas hon kryar på sig snart!
Mojje fick ju en hjärtinfarkt och Magdalena en hjärnblödning, vad gör dom med dom där borta på Let's Dance egentligen?

Fashion & Photo - Anna

Anna stod på tur i min quest att rita av alla på min Bloglovin'-lista. Anna är helt otroligt vacker! Älskar hennes stil! Jag skulle inte tacka nej till varken hennes utseende eller hennes garderob!


Ni kanske märker att det är nåt annorlunda med den här bilden? Ja, helt rätt. Den är i färg! Första bilden jag gjort i färg faktiskt. Självklart har jag färglagt saker förut, men inget jag stolt visar upp. När det kommer att rita med penna och papper så kan färg förstöra så mycket, iallafall för mig. Kommer ihåg när min bildlärare en gång tvinga mig att färglägga, blev inge bra! Jaja, nog om det. Vill öva och göra mer bilder med färg och Fashion & Photo-Anna blev försökskanin den här gången! Kommer definitivt göra fler blider med den här tjejen.

Ett leende som bara Mr.Darcy kan frambringa hos mig

Min absoluta favoritberättelse någonsin är, som för många andra, Stolthet och Fördom. Jag har läst boken och sett filmerna, både remake och original version.
De senaste timmarna har jag kollan på Lost in Austen. För en sann älskare av Jane Austen så är detta ren njutning. Att jag även är lite av en beundrare av Jemima Rooper gör inte saken bättre. Sitter och ler här för mig själv. Jag kan inte få nog av Stolthet och Fördom!




För övrigt så drömde jag om Azazeal inatt (alltså natten till måndag). Guldstjärna till er som listar ut vad det har att göra med detta inlägg överhuvudtaget.

Ont

Herrejösses vad jag har ont i ögonen. Hoppas jag inte börjar få feber, mamma tyckte att jag kändes lite varm tidigare. Jag orkar inte bli sjuk.

Frida Fahrman avritad


Frida Fahrman

Engla och Jolie

Nu är Engla och hennes lilla dotter Jolie klara.


Morning folks!

Godmorgon på er! Idag är det söndag. Vad ska man hitta på idag? Jag funderar på om jag ska följa med mamma och brorsan in till stan eller om jag ska stanna hemma och softa. Söndag är ju efterallt en vilodag. Ja? Nej? Ja? Nej? Jag vet inte.


Ska iallafall fortsätta med Engla-illustrationen idag, så förhoppningsvis är den klar och uppe här i bloggen ikväll.

Victorias perfekta liv


Kolla nu på Victoria Silvstedts dokumentär-serie på 4an, My perfect life. Vet att det är en repris från tidigare i veckan men då missa jag det. Tycker faktiskt att det är skönare att föra henne prata engelska än svenska. För när hon ska prata svenska så blir det alltid svengelska och det är något jag irriterar mig på varje gång. Välj ett språk och håll dig till det.. det blir bara löjligt när vart tredje ord är på engleska, you know?
För övrigt så tycker jag att hon är en jätteduktig affärskvinna som lyckats göra en karriär och dragit nytta av kändisskapet som kom med utviken.

Respect

Har spelat SingStar Legends sen ungefär halv 9, så nu är jag trött i både hals, ögon och rygg (satt på golvet). Men ni skulle höra min version av Aretha Franklins Respect, den fick hela min familj att asgarva. Om det var åt mig eller med mig vet jag inte men jag ligger iallafall i topp med poängen där och det är ju ändå det som är viktigast eller hur? Haha, nej skoja. Att ha skoj är ju det viktigaste såklart. Och kul har vi haft!


Någon som köpt dessa?

Är det någon som köpt/provat dessa H&M-skor och vet om dom är mjuka och hur det är med storleken? H&Ms skor brukar ju va ganska små i storleken och gåra ont. Men jag hoppas och önskar att dessa är annorlunda, dom är så fina! Min stil indeed.


Fröken VeckoRevyn

Ebba von Sydow ska detta föreställa. Tycker inte att jag lyckades så bra. I think i'm losing my powers.



Next up är Engla.


Förresten, Blondinbella åkte ur Let's Dance ikväll, tråkigt. Tycker ni inte?
Dom jag håller på är Magnus och Morgan iallfall.

Nya läsare

Massor med nya läsare idag, kan det kanske va för länkningen från Bloggkommentatorerna? Hehe. (Tack!)
Ni är varmt välkommna allihopa och ni får hemskt gärna stanna! Ta gärna en godis! *blink* *blink* *blink*
En muta...? Näehäej.... inte alls!


Blondinbella klar

Här har vi Blondinbella




Kunde inte bestämma mig för vilken jag gilla bäst, så det blev båda. Fast egentligen vill jag nog säga att jag gillar den första bäst.


Next up:
Ebba von Sydow
Engla

Bloggkommentatorerna

Bloggkommentatorerna var ganska svåra att rita faktiskt. Fick göra om näsorna ett par gånger för emellan varven så såg dom ut som mustascher... inte riktigt vad jag var ute efter. 
Det finns ju inte många bilder på dom och de som finns är väldigt små. Så det var lite svårt att se deras drag exakt. Ursäkter, ursäkter ursäkter...men här är iallfall resultatet..




Nu är det The Big Kahuna herself som står på tur - Blondinbella

Kling + Gustafsson + Fahrman x2 - 1 Fahrman?

Elin Kling hänger med Linn Gustafsson som gör jobb för Sofis Mode emellan varven och är även vän med Sofi Fahrman och Sofis syster är Frida Fharman som också alltid hänger med Elin och Linn.
Så, här kommer min fundering - varför hänger inte Elin och Sofi med varann? Blir det för mycket modepower under ett och samma cafétak, eller?


Den första Anna (det kommer flera)

Här har vi den första Anna. Anna driver bloggen Anna Ritar och är verkligen jätteduktig på att teckna och rita. Haha, känner mig lite nervös över att visa min illustration eftersom hon är så duktig och jag känner mig lite underlägsen. Det är den här bilden jag tecknat av.



Fler Annor som kommer upp:
Garderobsgrubbel & Byråbekymmer
Fashion and Photo
(hmm, kommer inte på fler för stunden så jag kanske har missat någon. aja ni märker väl om det kommer upp nå fler, haha)


Bloggen som står på tur nu är Bloggkommentatorerna - det kommer definitivt bli kul att göra! :D

Färgade linser

Idag damp dom gratis färgade linserna ner i brevlådan. Har inte fått dom förrän nu eftersom att så många deltog i kampajen. Fick istället en kod på mailen för ett par dagar sedan som skulle ge mig gratis linser hos Färgadelinser.se. Men, när jag gick till kassan för att slutföra beställningen så tillkom frakt och allt sånt så det blev inte riktigt gratis ändå. 59:- kosta det tillslut tror jag och det är ju bättre än 200+ som dom normalt kostar. Vet inte om jag orkar ringa och tjaffsa med dom så det får väl gå för den här gången då, men det är ändå fel.





Färgen jag valde heter True Sapphire. Ni får se fler bilder sen när jag testat dem.

Jag vet att det är en trend men...

Mina jeans gick precis sönder. Inte på ett trendigt sätt heller! Dom gick sönder utmed gylfen ifram. Trasiga jeans är snyggt med det här funkar nog inte..


Anines tur



Idag är det Anine Bings tur. Hennes blogg hittar ni här.

Uppiggande skor

Hur kommer det sig att skor alltid piggar upp en när man känner sig deppig?


Forever21

Det är ni som är puckade!

En sak jag irriterar mig på rejält varje gång jag ser Media Markts reklam på Tv är "plötsligt känns allt annat puckat", vilket profisonellt företag kan tänka att det är smart/roligt/whatever och det tar vi som slogan?
Kom igen! Plötsligt känns det som att jag vill bojkotta er! Vilket jag gör, har inte satt min fot i någon av era butiker sedan den reklamen började rulla.

Vad är det för fel på reklamen? Dom dumförklarar hela svenska folket genom att komma med nåt sånt. Hur gamla är ni där va? 7? Det är så ni framställer er. Som 7-åringar. Så gick man och sa på lågstadiet, om inte på dagis, alla är puckade om ni inte gör som mig/oss. Idioter!



Hon stod egenligen inte på tur..

Hon stod egentligen inte på tur men i och med hennes önskan om en ny header så gjorde jag dessa. Kelly..



Next up - Amanda Berg

Denna gång var det Amanda Berg som stod på tur. Det blev två bilder på henne eftersom jag inte tyckte den första blev särskilt lik. Den första bilden jag försökte teckna var denna (längst ned). Och den andra är denna.



Gossip Girl får en spinoff


Tydligen ska det göras en spinoff på Gossip Girl. Den ska handla om Serenas och Erics mamma Lily som ung. Ska faktiskt bli lite intressant att se. Den ska alltså utspela sig på 80-talet i LA. Det är samma folk som skapat Gossip Girl som håller på att göra den nya serien. Som sagt, ska bli intressant att se!

Lilla och stora Kero

Aredhel stod på tur på listan. (kommer hoppa över ett par på listan som jag inte läser längre, ifall ni undra). Och eftersom Nevnarien är Aredhels storasyster så rita jag av henne också. Nevnarien står lite längre ned på Bloglovin'-listan men jag tyckte att det passa att ta henne samtidigt.

Måste säga att lilla Kero var väldigt svår att få till faktiskt. Jag var hållt på fram och tillbaka i flera timmar nu men jag verkar inte kunna få det bättre än såhär..



Och så har vi stora Kero också, Nevnarien..


Tack allihop!

Jag ville bara skriva ett stort TACK till er alla för era fina kommentarer. Dom värmer verkligen! Tack tack tack och kram på er alla! Har läst alla men jag godkänner och svarar på dom imorgon.

Nu till nedanstående inlägg. Som ni ser så somna jag och då blev det inget tecknande idag. Men! För ett par dagar sen så gjorde jag den här bilden utav min vackra vän Nina. Så jag tänkte att jag kan ju visa den tills vidare, hoppas det är ok :)


Mmm *puff* öhh... vad?

Klockan är 11! Jag gick och la mig för att vila bara när klockan var 8 och nu är klockan 11! Det var inte direkt meningen. Jag skulle ju bara vila ögonen lite.

The City

Kollade precis in det nya avsnittet av The City. Handlar om Whitney Port från The Hills som ni kanske vet.  Whitney är en cool tjej. Roligt att få se fler sidor av henne. I The Hills så var ju hon lite i bakgrunden och man fick inte se så mycket mer än när hon var och jobba med Lauren. Hur som, jättebrara serie, går att se på mtv.com. Kolla in!


Olivia, Whitney och Erin

The head of Wysteriia

Andra ut är vackra modellen Wysteriia!
Cecilia skriver om sin vardag som modell i hennes blogg The Blog of Wysteriia. Hon visar upp fina modellbilder och vi får också följa med henne runt om i Sverige på photoshoots. Det bästa med Wysteriia är nog ändå att hon är så snäll och jordnära! Även fast hennes blogg är rätt stor nu så är hon ödmjuk och svarar alltid på kommentarer. Riktigt fin tjej! Och en hejdundrans modell!



Först ut!

Först ut är sockersöta Amanda!
Amanda driver den roliga lättsmälta bloggen om mode och skönhet blandat med hennes vardag. Inga långa tråkiga uppsatsinlägg utan lätta, roliga och fina!



Rita av alla på bloglovin' listan

Ni alla har varit jättebra på att gissa vem det är på bilden under och det är klart det är Stina-Lee! Alla som gissat rätt vinner en.... stor kram!

Eftersom jag antagligen kommer ha en väldigt tråkig period framöver så tänkte jag att jag kanske ska rita av alla på min Bloglovin'-lista. Vad tycker ni? Då har jag iallfall något konkret att göra. Frågan om jag ska börja nedifrån eller uppifrån? Hmm, ni märker nog vad det blir när bilden kommer upp, haha.

Har blivit väldigt mycket svart/vitt i bloggen på sistone men jag suger verkligen på att färglägga så ni får stå ut. Faktum är att jag faktiskt inte alls vet hur man gör! Haha.


Ja, den överstrykna bloggen är Alex Schulmans blogg men eftersom jag alltid hoppar över att läsa hans inlägg så skiter vi i honom.

Där ser ni även en bråkdel av vilka som finns på min lista. Ska jag börja uppifrån?

Vem är på bilden?

Detta är vad jag gjort idag. Ser ni vem det är?


© emeliecarin.blogg.se


Musik som bara sätter igång på bloggar - irriterande!

Ja, ni som har lagt in en liten spelare på era bloggar som sätter igång så fort man öppnar sidan är väldigt irriterande! Det gör att jag stänger ner eran sida på en gång, så fort jag kan! Utan att ha läst en enda liten rad av nåt inlägg. Bara så ni vet. Vill ni skrämma bort era läsare så är ni på rätt väg. Jag kommer aldrig komma tillbaks till era bloggar!

När man inte kan sova på natten och sätter på datorn och tänker läsa lite och så kommer det jättehögt ljud och skrämmer slag på en eller väcker alla andra i huset.... INTE BRA! IRRITERANDE!


© emeliecarin.blogg.se

Bella har dansat!

Nu har Blondinbella dansat sin dans i Let's Dance, poäng får hon efter pausen. Hur tycker ni det gick?
Jag tycker att hon verka väldigt nervös i öppningsdansen men lite säkrare i sitt egna nummer.  Finns ju alltid nåt att bättra på men för att va första programet så gjorde hon helt ok ifrån sig. Men bäst hittlills är absolut Magnus Samuelsson! Skitkul att se honom dansa! Sorry Bella men jag hejar på Magnus! Men du kommer definitivt på en andra plats!

För övrigt så tycker jag den där dansaren Martin liknar Alexander Skarsgård. Tycker inte ni?
Och Mojje liknar Heath Ledger!


Bild: Blondinbella.se


Bild: Okänd

15-årsgräns på detta inlägg

Denna låt är dagens låt och jag tror nog att den borde ha en 15-årsgräns på sig!

Guns n' Roses - Sex ,Drugs & Rock n' Roll


whatever happened to sex drugs n' rock n' roll?
now we just have AIDS crack and techno

Framför tv:n

Ikväll är det säsongspremiär för Let's Dance och som hela bloggvärlden vet så är Blondinbella med och tävlar. Det ska bli kul att se! Kommer deffinitivt kolla. Ska ni?


Bild: TV4.se

De övriga deltagarna är också intressanta tycker jag. Speciellt Magnus, Kitty, Hasse, Morgan och Carl-Jan. Och Isabella då såklart. Här är en komplett lista med deltagarna:

Nyhetsprofilen - Elisabet Höglund dansar med Tobias Karlsson.
Bestsellerförfattarinnan - Magdalena Graaf dansar med Daniel da Silva.
Jurydeltagaren - Laila Bagge dansar med Tobias Wallin.
Sprinterstjärnan - Linda Haglund dansar med Martin Ragnarsson.
Bloggprinsessan - Isabella Löwengrip dansar med Jonathan Näslund.
Finsmakaren - Carl-Jan Granqvist dansar med Maria Lindberg.
Radiorösten - Kitty Jutbring dansar med Anders Jacobson.
Privatspanaren - Hasse Aro dansar med Charlotte Sinclair.
Kraftpaketet - Magnus Samuelsson dansar med Annika Sjöö.
Busfröet - Mojje (Morgan) Johansson dansar med Jeanette Carlsson.
Proffsboxaren - George Scott dansar med Maria Karlsson.
Filmriddaren - Morgan Alling dansar med Helena Fransson.


Utlovat men inte levererat

Jag har ju inte visat bilderna från nyår än. Kanske börjar bli dags nu. Anledningen det inte blivit av är som skrivits en bit ned att jag varit sjuk. Men det är inte hela sanningen. Jag har vart på väg en massa gånger men sen har jag inte kunnat bestämma mig för vilka jag ska visa. Så har det blivit ingenting istället. Dåligt? Ja.
Fick många bra bilder på fyrverkerier i år så det har vart väldigt svårt att välja, men nu har jag bestämt mig för att visa 3. I skrivandes stund så vet jag fortfarande inte vilka men jag ska välja ut några nu...
Kanske kommer fler sen, vi får se.

Så här kommer dom 3 första iallfall:




Vakna av en arg kines

Ja, en arg kines som skriker i telefon till någon. Jippi! Bra sätt att vakna. Aa just det, hon skriker FORTFARANDE i telefon, klockan är ju fan över 4! Jag har försökt göra mig hörd och få henne att inse att hon inte är ensam här genom att knacka i väcken och ropa på hunden. Men icke! Hoppas som fan att hon inte ringer till Kina i flera timmar från vår hemtelefon för då lär hon få skrik tillbaks!



© emeliecarin.blogg.se

Get the picture?

Mer rit


© emeliecarin.blogg.se


I brist på annat så rita jag även denna igår. Tänkte att jag kan väl likväl visa den med. Ska rita lite till nu tror jag.... har tråkigt nu med.

En vända i illustrator

Jag fick en bild i huvet som jag tyckte va så fin att jag ville få ner den innan den försvann. Så jag tog en vänta i illustrator. Bilden är väldigt enkel men jag tycker den är vacker ändå. Jag tycker om den.




© emeliecarin.blogg.se

Ny design till Jeanette!

Vackra Jeanette har nu fått en ny design till sin blogg Murpe! Ta och kika in hos henne och säg hej!






Hojta till om ni också vill ha en ny design!

Vill vill vill vill vill..

...vill vill vill vinna! Jag har aldrig ägt en ipod. Varje gång jag är i en elbutik
så kikar jag längtande på dem och förundras alltid över hur små och tunna dom är.

Mmm, lilla vän, en dag ska vi ut och ta en promenad tillsammans!






Sjukish

Har inte mått så bra dom senaste dagarna, därför ni inte fått se några bilder från nyår som jag lova i inlägget under. Har bara legat i sängen och sovit. Fast igår så blev jag så trött på mitt rum så jag pallra mig upp och städa runt lite i min pyjamas, sen gick jag och la mig igen.

Idag så färsökte jag låtsas mig frisk och gick ut och shoppa lite småsaker nu när det är rea överallt. Bilder på det kommer väl också upp här i bloggen när jag orkar. Gick väl sådär, kände av mitt hhalsont ännu mer sen när jag kom hem, så jag är lite sjukish fortfarande. Inte helt sjuk sjuk, bara lite sjukish.

2009!

Gott nytt år allihopa! Såhär kul kan man ha med tomtebloss! 2009 för er som inte ser det, haha. Mer bilder kommer imorrn!


RSS 2.0