Amandas nya design



Amanda
har äntligen fått sin nya bloggdesign! Kika in hos henne och säg hej! Hon skriver om mode, skönhet och hennes vardag, en jättetrevlig blogg har hon!

Mina fötter sover, men inte jag (....just nu iallafall...)

Här sitter jag ensam i måndagsnatten....

Måndagen hoppa jag över. Hur gör man det undrar ni? Jo, man sover till klockan 10 över 8... på kvällen (!!!), sen kollar man på Nytt Läge, CSI och Project Runway och sen går man och lägger sig igen. Jag är trött som in i HELVETE!, jag har ingen energi alls.

Egentligen så har jag massor att göra;

- Hjälpa Bloggkommentatorerna med en grej
- Hjälpa Amanda med bloggdesignen
- Fylla i en massa papper
- Blogga


....men jag vill sova. Ugha!

Ber om ursäkt till Amanda + Bloggkommentatorerna  + Er läsare...... jag ska fixa allt... jag är bara lite trött just nu.... ska fixat...snart... så fort som möjligt!

Spöken?

Tidigare ikväll när jag kolla på Let's Dance, klockan var väl en kvart över åtta, så hörde jag ett skrik. Det lät som ett sånt skrik från en skräckfilm när någon är påväg att bli mördad. Jag undrar självklart vad det är för något så jag reser mig och går runt i lägenheten och kollar om någon glömt tv:n, datorn eller mobilen med en ny rigsignal på... men icke. Ingenting. Dessutom är jag helt själv hemma så det kan inte ha vart någon i familjen. Det lät verkligen som det kom innefrån lägenheten. Skitskumt.

Har fortfarande inte kommit på vad det kan ha varit. Vad tror ni? Var det ett spöke? Tror ni på det övernaturliga?

Vinnaren


(Bild TV4, Let's Dance)

Världens starkaste man vann Let's Dance! Grattis Magnus! Det tycker jag han var väl värd!
Många heja väl på Laila.... men ärligt talat så tycker jag att det var rätt man som vann. Visst, Laila är jätteduktig, men hon har ju tränat både jazz och balett innan... inte lika roligt då.

Men hopp hopp hej yay! Magnus vann! Han var faktiskt den jag höll på från början. Kolla alltid på världens starkaste man när jag var mindre och tyckte Magnus var bäst! Sen verkan han va så snäll också! Grattis även till Magnus danspartner Annika!

Hello Good looking!


Nitväst från Gina Tricot. Du är varmt välkommen hem till mig! Your new home.
När jag var mindre absolut älska jag västar och jag kan tala om för er att det gör jag även idag! Hoho!

Klänning


Min plånbok mår inte bra av nya säsonger, haha! Jag tror dock att denna kommer bli en ny favorit i garderoben!
Från Gina Tricot, 249:-.

Belöning 2


Örhängen från Missbella. Snygga, fina och billiga! Alla kostar mellan 25:- och 49:-, hur bra som helst!

Belöning 1


Jag titta in en snabbis på Bloglovin' och såg ett sponsrat inlägg för Glamour. 49:- för 3 nummer och så får man ett sminkset från Make Up Store + ett perfymprov. Jag slog till! Det tycker jag att jag var värd efter den hektiska vecka jag haft!

Busy Busy Busy

*andas ut*


Haft väldigt mycket att göra dom senaste dagarna så bloggen har hamnat lite på efterkälke, ber om ursäkt för det!

Så vad har jag gjort då? Jo;

- Bloggdesign, Bloggdesign, Bloggdesign
- Rita, Rita, Rita (hemligt projekt)
- Sen allt vardagligt också.


Bloglovin' ska vi inte ens tala om *djup suck*, jag ligger efter med 759 inlägg! Ni skriver satans mycket ni! Eller jag vet vems fel det är! Perez Hilton! Jag la till honom nångång förra veckan och den killen skriver uppåt 50 inlägg per dag! Allt är hans fel, i'll tell you! Tvi!


En Shopaholics Bekännelser review

En kompis hade vunnit biljetter till smygpremiären och bjöd med mig (tack gumman!). Filmen var bra, en vanlig romantisk komedi. Kärlekshistorien var klyschig som nästan alla är nu för tiden, men resten var superkul!



Bara EN liten sak som jag störde mig på heeeela tiden efter jag hörde det.... dom finska bussinessfolket som är på den där festen säger "vi skandinavier tycker om er". Vad är felet här? Jo, Finland är ju inte en del av Skandinavien!! Sverige, Norge och Danmark är Skandinavien. Finland är en del av Norden. Synd det där att en liten detalj kan irritera så, men ska dom styla med att dom kan geografi så får dom se till att det är rätt också! Haha. Rätt ska va rätt.

Te-tips?



Jag försöker lagga av med att dricka läsk och börja dricka te. Inte vanligt te, för det har jag aldrig tyckt om, utan vitt och gröntte. Har ni några tips på goda?  Hjälp mig här nu för jag vill inte driva in i läskträsket igen! :) 
Den ovan köpte jag bara för att jag tyckte asken var söt och fin, haha. Den är helt ok, sålänge inte påsen ligger i förlänge. Vilka är era favoriter?

En sommaräng



I onsdags när den sadistiska psykologen gjorde mig så ledsen så gick jag in på bla. Gina Tricot för att komma på bättre tankar. Där fanns denna fina klänning. Den sken verkligen där den hängde på sin krok. Vacker som en sommaräng! Den är till och med finare än på bilden! Nu hänger den på min garderobsdörr och gör mig glad. Den har nu även kommit in i webshopen. En sommardröm.


VA!!?

Malena Ernman med La Voix vann!????? Hur fan kan det va sant!!? Den var ju inte bra ju.... nåt måste va fel....


Fan va besviken jag är. Det var den enda låten jag faktiskt tyckte va dålig. Opera-delen var ok (väldigt tveksam till den också).... resten var inte ok!

Sverigen samlas framför 1:an!



Nu, om 2 minuter, börjar Melodifestivalen! Ska ni kolla? ....Klart ni ska!

Dags för lite Humble-Pie, fröken bloggerska?

Det är en viss liten bloggerska som irriterat mig en hel del på sistone. Hon är väldigt nedlåtande mot hennes läsare tycker jag. Hon smyger in meningar som "ni ska fan inte tro att ni känner mig" i var och varannat inlägg. Det må vara så att dina läsare inte känner dig till fullo men du behöver inte va så hostile!

Nu dom senaste dagarna har det pratats en del om en ny bloggdesign och hon frågar sina läsare om hjälp. Finns garanterat en hel drös som skulle hjälpa. Lönen i det här fallet är inte ett skvatt.... bara äran att få hjälpa henne.

Jag hade inte skrivit det här inlägget i min blogg om hon inte hade tagit med det här stycket i inlägget hon ber om hjälp...

"Vill inte låta bortskämd, bitchig eller fisförnäm på något sätt nu om någon skulle uppfatta det så, jag är otroligt tacksam för all hjälp men är du inte riktig duktig så är det egentligen ingen idé att du lägger ner tid på att slänga ihop en design för att sedan skicka till mig - Jag är kräsen och allt måste kännas 100%. Kan du inte göra en snyggare design än den jag har nu så kan det kvitta :) Men jag vill återigen poängtera att jag är tacksam, och att jag inte tar för givet att någon ens vill."


Du låter inte bara bortskämd, bitchig och fisförnäm.... du låter nedlåtande och oförskämd också! Spelar ingen roll hur du börjar och avslutar stycket för mittendelen är så egotrippad så att det inte är sant.
Ber man om hjälp så ska man inte va oförskämd. Ödmjukhet går långt.

Så det kanske är dags för lite Humble-Pie ändå, fröken bloggerska?



Vad tycker ni?

I min mail



Kollade min bloggmail för en stund sen och jag blev helt klart shockad! Jag har fått en förfrågan, mer än så kan jag inte säga just nu. Nu kommer jag va sådär jobbigt hemlig jag också, haha! Allt är inte klart än men hoj alltså, vilken ära! Jag sitter är och ler!

Min psykolog är en sadist

"Sadism, att uppleva njutning av att tillfoga någon annan människa smärta."  -Wikipedia

Jag går till en psykolog lite då och då. Anledningen är inte väsentlig egentligen, bara skönt att prata av sig med en utomstående och bolla lite tankar med ibland.

Idag var jag hos henne. Jag gick därifrån efter en kvart, hade 45 minuters tid totalt. Jag tyckte hon sa så dumma saker, hon fick mig att gråta, så jag ville inte stanna kvar där. Jag sa att jag önska att jag inte kommit dit idag, att jag ville gå därifrån nu och att jag förstår inte anledningen till varför hon säger allt det där. Vet inte om jag vill gå till henne nå mer.

Hon sa "din hund kommer förmodeligen dö snart. dina föräldrar är ju äldre än dig och kommer då förmodligen dö före dig med" och så fortsatte hon och repa upp alla som kommer dö före mig.

Vem fan säger så?

Min mamma som jag mötte upp efter förstod verkligen inte heller varför hon skulle säga nåt sånt. Blir arg bara jag tänker på det.


bnrifbiebwrgewnr!!!!!!!!111ettettett!

Är jag en Kissie?



Hitta det här testet hos Kelly. Man kan testa och se vad man är för en bloggare. Man skriver in sin bloggadress och sen jämförs man med en av dom största bloggarna.
Jag blev en Kissie-bloggare. Tillåt mig att säga "haha, vafan!?"! Inte är väl jag en Kissie? Det tycker verkligen inte jag iallafall! Läser inte ens Kissies blogg såvida det inte är så att nån länkar till den och ett specifikt inlägg.

Och hör på det här "Drinktips, shopping och party. Den stora drömmen om att bli glamourmodell hägrar i horisonten." .....

...är det jag? Nej nej nej nej! Det enda som stämmer in någolunda är väl shoppingen. Jag dricker aldrig och jag går ytterst sällan på "party", jag är en hemmasjäl ut i fingerspetsarna! Glamourmodell? Aldrig i livet!

Out Sailing



Typiskt att jag redan gjort min beställning hos Gina Tricot för nu har nämligen denna söta klänning kommit in.

Running on empty

Runnning on empty, minst sagt. Det känns som jag skulle kunna sova i en månad. Dra nåt gammalt över mig och gömma mig i ett hörn. Har ingen inspiration till nåt. Har inte gått utanför dörren hela helgen. Tänker att jag kanske ska skriva det där blogginlägget men det blir bara "nä, jag orkar inte". Kanske ska äta nåt? - "nä, orkar inte". Orkar tamefan inte! (ursäkta språket)

....vad ska jag göra....?

Gina Tricot-beställning



Igår när jag hade suttit i flera timmar och fixat med designen så tog jag en liten paus och gjorde min allra första beställning från GinaTricot.se. Blev ett par baslinnen, enkla skjort/blusar och två par jeansleggings... sen blev det lite roligare och piffigare "festkläder" också! Haha, men nu är hela min sparbössa tom för den här gången!

Ny design!



Halvt ny och halvt gammal iallafall! Menyn är väl den som förändrats mest, resten är egentligen bara lite finjusteringar. Om ni märker av något fel nånstans så får ni gärna hojta till eller om det är nåt ni saknar!




Och rätt svar var ju BANDANA och tillslut var det Pyttis-Anna som fick till det!

Den här och mitt dansande par nedan är anledningen till att uppdateringen varit så dålig den senaste veckan. Framför allt bilden på mig då, där jag lekte pirat, - bandanan - den har tagit satans lång tid att göra! Men det var det värt, jag är nöjd med den :)



















Från början så hade jag inte tänkt ha med någon man, utan bara en vacker dam som dansa för sig själv..... MEN när jag hade gjort klart henne så ville jag inte att någon skulle misstolka att hon stod där och spännde på musklerna. Jag rita då till en anonym man, som ni ser så har han inget ansikte.




...

En till ledtråd! Sista chansen att gissa!


Ok, det här är sista chansen att gissa vad det är på bilden ovan! Vi har zoomat ut helt nu...finns mer av bilden men inte mer av det ni ska gissa på! Det är ett ord på 7 bokstäver jag söker!
Hittills har Pyttis-Garderobsgrubbel&Byråbekymmer-Modeflickan-Avanna-Annas gissning varit närmast, så kika in den i kommentarerna i inläggen under!

Gissa Gissa Gissa!


Update: Det är inte Hjärtan. Det är ett klädesplagg. Kom igen nu!
Update 2:
Sista ledtråden nu; Titta till höger, titta till vänster!

H&M nytt!



H&M har fått in en hel del nytt, här är några godbitar!

En ledtråd!



Ok, bilden nedan var svår, så nu har vi zoomat ut lite. Det jag söker är ett ord. Det är lite av en luring så försök att tänka enkelt! Gissa på nu! :D

Gissa!



Beklagar den dåliga uppdateringen men det är detta här ovan som jag håller på med! Tid tar det! Den är inte klar än men kan ni gissa vad det ska bli?

RSS 2.0