Tralala online

Har ni testat det här? Det är ungefär som Singstar, karaoke alltså! Rätt så roligt faktiskt! Allt du behöver är en mic, sen är det bara att sjunga! Jag heter emeliecarin (big surprise, haha) där om ni vill jämföra lite poäng!
Man kan önska låtar också som man vill kunna sjunga. Jag har lagt till O fortuna och Fade to black så dom får ni gärna rösta på så att dom snart kommer upp!



Vaknade nu!

Jösses va trött jag måste ha varit, jag vakna för en halvtimme sen, kvart i 3! Gick visserligen och la mig vid halv 3 inatt men jag brukar aldrig vakna så här sent även fast jag gått och lagt mig väldigt sent. Jaja, utvilad är jag nu iallafall!



Laddat

Nu har vi vart till affärn och laddat upp för kvällen! Munkar, chips och dipp och fanta! Kommer rulla iväg efter allt det där. Är det nåt bra på TV ikväll? Annars får det bli film!



Vackra Anne

Anne Hathaway var gäst hos Jay Leno igår och så vacker hon är! Helt lovely! Otroligt charmig och rolig.



Tick tack tick tack

Var ju på loppis idag, utöka min klocksamling med 4 klockor! Tycker gamla klockor är superfina! Hitta även en gammal läderväska, en liten liten biker-läderjacka, en smart pall och lite fina bestick!



Tick tack. Klockorna funkar inte men dom är så fina så fina ändå!


Mini Harley Davidson-jacka


Läderväska med långt axelband.


6 av varje, fanns ínga små skedar dock, lite tråkigt. Men aja.


Mary Lou Who

Sitter här och äter Palle Kuling choklad och lyssnar på Sonata Arcticas låt Mary Lou! Skitbra låt! Första låten jag hörde med dem och det var denna låt som fick mig att älska dem! Tänker alltid på The Grinch-filmen när jag hör namnet Mary Lou! Mary Lou Who in Whoville, rolig film!


Choklad


The Grinch


Mary Lou


Shoot me!

Japp det är klart det är fel region på boxen. Tack alla gudar som lyssnar! Jävligt dåligt tycker jag! Betällde ju båda samtidigt (house, säsong 3 & 4) och 3an fick jag och allt funka som det ska. 2 veckor senare kommer 4an och då har amazon.uk låtit skeppa den från USA och dom skickar såklart deras version, alltså region 1. Vi har region 2! Sååååå dåligt! Liksom vad tror dom? Varför skulle jag vilja ha den ena i region 2 och den andra i region 1!? Eller var det bara slarv av dem? Fan!



Paket!

Vet ni vad som damp ner i brevlådan? Jo, House säsong 4! Har väntat så länge på den. Kanske inte skrev det när förra paketet kom men det var bara säsong 3. Men hur som helst, nu är den här! Hoppas bara att det är region 2 så att den funkar i spelarn, dom skicka den från USA så man vet aldrig. Hoppas hoppas det är rätt iaf!





Yey!

Aa just det, ska iväg med mamma på loppis nu, får se om jag hittar nåt spännande! Vi hörs lite senare!

Dagens

Dagens outfit kommer här: Kjol från gina tricot, sjal från indiska, hatt och väska från H&M. Till detta ska jag ha min svarta läderjacka och mina nya stövlar med snörning. Skippar dock hatten tror jag, det regnar ute och jag vill inte förstöra den!


Nu fick jag ångest

Ahh Blah, nu fick jag ångest för inlägget under. Skriver man sånt i en blogg? Ska jag ta bort det? Ska jag kanske inte skriva det här och göra det ännu värre? Faaan vet inte vad det är med mig! Tidigare fick jag ångest över en kofta! Den var inte ens särskilt dyr! Inte dyr nog att få ångest över iallafall! Nej nu stänger jag av datorn så att jag inte kan ta bort allt. Kanske tar bort allt imorronbitti. Kanske känns det annorlunda då.


Wait for sleep

Vissa låtar får en bara att stanna till. Klockan är kvart över två och jag vet inte riktigt vad jag ska göra... mina sovtabletter är slut. Kommer jag kunna sova? Eller kommer jag ligga och stirra in i mörkret? Har väldigt svårt för att sova, min hjärna snurrar lite för fort och jag vet inte hur jag ska stänga av. Vissa låtar får en att börja gråta och man vet inte varför. Kanske för att dom påminner om något eller så träffar texten in lite för väl.

Vad som fick mig stanna till i detta ögonblick var denna låt - Shy





En låt som kan få mig att gråta är Wait for Sleep, too close for comfort antar jag.




Tycker så mycket om låtarna även fast dom får mig att stanna till och vattnas i ögonen ibland.

Nattbeställning

Igår natt (natten till idag alltså) så gjorde jag en beställning från H&M. Har kikat in där flera flera gånger och velat fram och tillbaks men så slog jag till nu på klubbdagen då det är 10% på allt. Lite saker inför hösten köpte jag! En jacka som påminner om en jag såg förra året men som var slut i min storlek. Så nu kunde jag bara inte låta bli! Blev även ett par handskar med en liten rosett på, syns inte så bra på bilden däremot. En blus som mamma tycker ser lite harlequin-aktig ut, jag tycker det är jättesöt! En liknande t-shirtaktig sak som var på rea, kunde inte låta bli. Sen ett indianinspirerat skärp och en lång svart cardigan! Sist men inte minst, en finfin liten väska med en rosett!


1 jävla krona!

Var till Kista idag. Tänkte utnyttja att det vad klubbdag och man fick 10% rabatt på allt på H&M. Behövde köpa strumpor bland annat, hitta också en fin liten väska i läder och sen köpte jag lösögonfranar som jag ska lek runt lite med och ta lite kort med. Gick mot kassan för att betala och först i kön står två utlänska män som drar ut på tiden och drar ut på det... skitlänge! Stod där säkert i en halvtimma och vet ni vad dom bråka om? 1 krona! En satans jävla liten ynka krona! Tillslut blir tjejen som jobba i kassan bredvid så less att hon gick fram och gav en krona ur sin egen ficka till dom. Tack och lov! Jag stod där med min skinnjacka och höll på och dö.





Vovven lyckades få sina hår på allt 2 sekunder efter det kom upp ur påsen.


Kjolen är den jag köpte för ett par veckor sedan men aldrig visa, 50-tals kjolen kalla jag den då om ni kommer ihåg.

Ny design

Tyckte det var dags för en ny design, vad tycks? Gillar ni denna eller den gamla bäst?


Gamla



(förresten, någon som vet hur man får upp den där spalten till vänster? den ligger längst ner på sidan nu. har man 50px så hamnar den ovanpå headern och har man 51px så hamnar den längst ned på sidan. förstår inte vart problemet ligger. hjälp skulle jag va jättetacksam för!)

Lycka i en dröm

Hade en så fantastisk dröm inatt, kommer bara ihåg delar av den men delarna jag kommer ihåg var bra. Det var en sån där dröm som är så ovanlig, man känner sån lycka och vaknar upp med ett leende på läpparna. Önskar jag kunde drömma såna drömmar oftare, dom kommer så sällan... tror jag bara haft 2 såna drömmar i år.  Men när man väl har dom så är det underbart!


Weekly

Bloggerskorna Käthe och Alexandra har startat en internettidning! Riktigt bra tycker jag. Weekly heter tidningen och där kan du läsa om mode och saker som händer i bloggvärlden!

(går inte att ladda upp bilder för tillfället, har ni samma problem?)


Favvogodiset

Vilket är erat favoritgodis?  Min favorit är CHOCO HOPPER från Lidl! Jordnötter med choklad runt. Yummi!
Lite info för den som är intresserad; Tål inte nötter men jag äter dom iallafall! Ha!





Älskade väska

Den här hittade mamma åt mig på loppis för ett bra tag sen, den har varit min vapendragare nästan varje dag sen dess. Älskar den verkligen! Björn Borg-väska i svart läder med en lång kedja som axelband... helt underbar är den!


Stillat mitt begär

Jag har köpt ännu ett par skor. Ett par stövlar rättare sagt! Snörning och spänne, blir fint till en kjol och strumpbyxer. Träffade även Becca i skoaffärn, hon var på jakt efter skor med sin syster och mamma. Trevligt att träffa henne, det var hemskt längesen vi sågs.






Mest irriterande röst ever!

Vinnaren är.... (trumvirrvel) ....Bridget från The Fashionista Diaries! Grattis Bridget! Jag orkar knappt lyssna på vad du säger!


Ingen bra start

Ingen bra start på dagen! Ena brorsan har tagit min bärbara telefon och vägrar att ge tillbaks! Och nån av brorsorna har tagit mitt iste! Nu är jag sur! Det här kommer inte att bli en bra dag...


En sur huligan


Shoppingen

Shoppingen gick inge bra. Fick bara med mig en cardigan hem, ingen märkvärdig. Beige-aktig lång, ganska tunn från Indiska. Sällskapet fick allergi av nån dam som var nerdränkt i perfym och det satt kvar ganska länge även fast vi gick ut i luften och ifrån allt som kanske påverka. Sedan fick jag samtal hemifrån att vovven lilla inte mådde nå bra, hade kräkts flera gången och gjort nummer 2 i köket. Så då var det bara att bege sig hem. Han mår bra nu så jag kanske ger shoppingen ett nytt försök imorgon!


På ICA kan man vara sig själv

Ja minsan, på ica kan man vara sig själv. Så en typisk mc-knutte när jag var och handla. Skinnbrallor, långt hår, svart t-shirt... ja ni vet. Vet ni vad han gjorde? Jo, han satte sig på glasslådan (kyldisk eller vad man nu kallar själva glasslådan med små enskilda glassar) och läste Kalle Anka pocket! Haha, det såg roligt ut! Där stod inte coolheten ivägen inte, en ny Kalle hade kommit och han skulle läsa den!




Dagens agenda

Inte en kotte är uppe, inte en blogg att läsa. Aja. Idag ska jag shoppa, shoppa, shoppa! Hoppas jag hittar nåt bara, det är ju inte alltid säkert. Hade velat åka in till stan men det orkar jag nog inte så det får bli lite andra ställen! Vi hörs lite senare och då får ni se vad som införskaffats!



Gå inte på nollningen!

Detta skrev Blondinbella idag, kan inte annat än att hålla med så jag kopiera det och lägger in här. Blondinbella vill nå ut till fler så kopiera ni med så kanske vi tillsammans kan förhindra att en del tråkiga händelser sker i allafall.



"GÅ INTE PÅ NOLLNINGEN!

Det är så många ungdomar runt om i Sverige som
börjar första året på gymnasiet i år och på flera
ställen i Sverige äger en så kallad nollning till. Det
är inte samma nollning som sker på högskolor
med vanliga lekar och så vidare utan i min skola
och skolor runt om så tvingas ettorna att dricka
sig redlösa och halsa ur spritflaskor. En tjej som
gick i min klass hamnade på Mariapool, en annan
tjej hade ofrivlilligt sex och en tjej på vår grann-
skola Norra Real, dog nästan av nollningen.

Det är inte ballt, det är inte coolt och du kommer inte att få fler vänner i skolan. Det är inte värt att blir så nedsupen och kränkt för vet ni hur många av lekarna går till? En person får ett rått ägg i munnen som den personen sedan ska transportera i alla andras munnar. Den som först spyr förlorar. Du blir förnedrad av nollningen och av den mängden av alkoholen som du får i dig kan du dö av. Jag har sett skiten, jag har fått trösta folk efteråt och jag vill inte läsa om några veckor att någon dog av dessa "lekar".

Jag har en halv miljon läsare i veckan, sprider ni denna information kommer vi att nå många ettor som inte vet om de ska gå eller ej. Du som går i ettan och får höra att en nollning ska arrangeras, är det skolan som står för den? Eller är det elever utanför skoltid? Om det är det sistnämna, stå emot grupptrycket och gå inte, du kan rädda andras liv genom att visa ditt motstånd."

Av Blondinbella

Tjejer, vågar ni?

Ibland får man en sån där random tanke. Denna gång handla det om rulltrappor. Tjejer, vågar ni åka rulltrappa när ni har kjol på er? Jag brukar bli lite paranoid och misstänksam när jag åker rulltrappa och har kjol och det är ett sånt ställe där folk kan gå under och sånt, rulltrappor som inte är intill en vägg alltså. Har ni någonsin tänkt såhär... eller är det bara jag?




Det har kommit

Idag kom mitt paket från amazon.co.uk! Wieeehi!

Tidigare liv och fobier

Tittade på Oprah idag och det handlade om samband mellan tidigare liv och fobier. Om man ska hålla ett öppet sinne nu då... det var en som var livrädd när någon rörde vid hennes hals, till och med när hon själv gjorde det. En man hypnotiserade henne och dom kom fram till att denna fobi grundade sig i att hon hade blivit strypt i ett tidigare liv. Ganska logisk slutsats. Dr. Oz var också där och han förklarade att bara 3% av människors dna vet forskare vad det är. 97% återstår och där spekulera han att det kanske ligger information från tidigare liv. Sånt som låtit människan överleva i tusentals år, överlevnadsinstinkter helt enkelt. Och kanske även egna erfarenheter från tidigare liv vilket manifesterar sig som fobier i detta liv.

Jag kan inte komma på om jag har några fobier och eftersom jag inte kan komma på några på rak hand så har jag förmodligen inga heller. En fobi finns där hos dig hela tiden och man behöver inte fundera så länge om man har några om någon frågar dig, eller hur? Så jag har inga, det är vad jag kommit fram till... det enda som jag kan tänka är att jag var rädd för hundar när jag var liten. Nu har jag en hund, så det var ingen fobi.. det var dåliga erfarenheter från tidiga år.

Så tillbaka till the question at hand - hur ligger det till om man inte har några fobier? Är ens själ inte gammal nog bara? Har den inte levt tillräckligt med liv för att ha plockat upp några fobier på vägen? Eftersom jag inte har några fobier, har jag en ung själ då? Vet inte mycket om det här men jag skulle tro att jag har en väldigt gammal själ eftersom jag är väldigt lugn och tillbakadragen i mitt sätt att vara.  Så det går inte riktigt ihop där, om jag vore en gammal själ så borde jag plockat upp en och annan fobi på vägen, inte sant?

Jag tror jag avslutar här med en fråga; Har ni några fobier?





Fixat.. nästan iaf

amazon.co.uk finns House säsong 3 & 4 att få tag på och dom levererar till Sverige. Så nu vet jag det. Frågan är bara om jag ska beställa nu eller imorgon . Är väl bäst att göra nu så får jag dom snabbare.

Kollade färdigt på The Libertine nyss också. I slutet så var det ganska svårt att förstå att det var Johnny Depp. Sminkörerna gjorde ett bra jobb! Övrigt om filmen.. ja den var väl ok, inte så mycket mer än det tyvärr.




Nu ska jag försöka få iväg en beställning, sen ska jag sova. Godnatt hörni! Hörs imorrn!

Känner mig tom

Jag känner mig lite tom och ledsen. Har inte hittat det jag sökte. Jag behöver höra House's elakheter! Hjälp mig!

Snälla hjälp!

Vet ni nåt ställe som har House säsong 3 och 4? Jag vet att CDON ska få in, men det står inget datum så det kan lika gärna ta år innan dom ens säger ett datum. Så vet ni nån svensk sida som säljer säsong 3 & 4? Om inte, vet ni nån utlänsk sida som säljer? Måste förstås tänka på att det ska funka att spela dom i en svensk maskin också. Snälla om ni vet nåt kommentera! Hjälp uppskattas verkligen!


Säsong 3



Säsong 4


VILL HA!

Busspriser

Hörde att dom snacka om att åka kommunalt och en massa. 26% mindre utsläpp sa dom att det skulle bli om fler åker buss. Hur dom skulle få fler att åka  buss var att dom skulle åka oftare = fler bussar. Och tydligen så har dom höjt skatten från 1800kr per år till 20000kr... är inte säker på alla siffror men nåt sånt var det, är för trött för att komma ihåg exakt. Hur som helst så tycker jag lösningen är väldigt enkel om dom vill få fler att åka buss och tåg instället för att åka bil - sänk priserna!
Ett tag, det var precis innan moderaterna tog över så kunde man åka buss och tåg för en tia här i stockholmsområdet. Då åkte jag buss och tåg väldigt mycket mer än nu, in fact... jag åker inte buss eller tåg överhuvudtaget nu. Så där har du det Reinfeldt, när du höjde priserna så mycket så åker man inte. Är ju tom dyrare nu än det var innan vi fick tian. Så om ni kollat statistiken politiker så ser ni nog att många många fler åkte kommunalt när det var lite billigare! Jag som bor 20min från stan med tåg tänker inte betala 120spänn för att komma dit! Punkt.






Pizza

Idag gjorde jag hemmagjord pizza till middag. Gott! Tomatpuré, skinka, ost, annanas och oregano! Hade inga champinjoner hemma och hitta inga i affären men det går bra utan. Vad brukar ni ha på era pizzor när ni gör egna?





Foreman 1 + Foreman 2

Det finns många Foreman på tv! Det finns 2 Eric Forman! Den ena är i That 70's show och den andra i House. Finns det några fler som har identiska namn på tv?


Eric Foreman 1


Eric Foreman 2


Rensa lite?

Så här ser det ut i min maillåda. Kanske dags att öppna några mail och rensa lite? Hur ser det ut i er inkorg?




Dagens: Randigt och Spets

Idag har jag på mig en grå klänning med smala röda ränder och broderad spetskrage... lite kallt tycker jag det är så det fick bli en tunn grå kofta också. Tycker så mycket dom den här klänningen för  den är lite annorlunda! Små blomknappar har den också, så söta!


                            
 

Nocturnal

Sitter här och funderar på om jag ska gå och lägga mig. Är inte trött men klockan är ganska mycket. Har ingen lust att gå och lägga mig. Tror jag är uppe ett tag till. Nån mer som är uppe såhär sent?


Bild tagen lite tidigare inatt


Sweeney Todd

Såg Sweeney Todd igår kväll/natt, tycker faktiskt Sweeney Todd-filmen som inte är en musikal är bättre. Även om jag är ett stort Johnny Depp-fan så måste jag faktiskt säga det, gillar den andra bättre. Inte musikaldelen som jag retar mig på, utan det är att blodet ser ut som ketchup/tomatsås. Om det såg ut som blod så skulle betyget höjas rejält, men nu gjorde det inte det. Storyn var lite klyschig också så där vinner den andra filmen också. Med det sagt så är inte filmen dålig, inte alls... den andra är bara lite bättre.

Till er som sett filmen, tycker ni inte början var väldigt (väldigt) lik början i Pirates of the Caribbean?






Bloggares supande och rökande?

Dom säger att dom ska på en middag och så sitter dom där och sippar vin på bilder vi sedan får se, eller så ska dom ut och festa och så får vi se dom med drinkar i händerna eller en cigarett. Dessa personer som gör en stor sak över att dom ska ut och festa är inte ens myndiga. Dom lite mognare bloggarna säger bara att dom ska ut för kvällen, så är det inte med dom yngre. Förstår dom inte hur töntigt och patetiskt det är?  Jag har aldrig vart en sån som festar och dricker och röker. Allt jag druckit i mitt liv är 1glas vin när mina kompisar tog studenten, 1glas champagne när min bror tog studenten och 1mun öl på valborg.. efter den munnen så gav jag min kompis ölburken för jag tyckte det var så äckligt. Jag förstår alltså inte varför dom här tjejerna dricker så mycket och skyltar med det. Sen har vi rökandet också, det finns en stor bloggerska, som på senare tid visat väldigt många bilder där hon står med en cigg i hand. Hon gilla inte när folk påpeka det och försvara sig med andra bloggerskors beteende är värre. Dåligt. I vissa kommentarer försöker några försvara rökandet och där står det "big deal, alla röker". Hur gamla kan dom som skriver det vara? Världens sämsta försvar, ett klyschigt svar + det är inte alls sant! Inte på något sätt! Alla röker inte, inte ens många, inte längre. Folk har fattat att det är korkat. Jag känner många som har rökt men inte gör det längre... så jag ställer frågan igen, hur gamla är dessa personer? Inte så gamla tror jag och där kommer vi in på nästa del i inlägget..
Föräldrarna, varför låter dom sina barn gå ut hela tiden och dricka och även röka? Dom måste ju röka när dom är hemma också eftersom dom är beroende, varför protesterar inte föräldrarna? Och drickandet, dom vet ju om att deras barn dricker, dom lägger upp bilder på det i sina kända bloggar och jag är ganska säker på att dom vet hur gamla sina barn är! Dom är inte myndiga = dom får inte dricka enligt lagen! Nu skiter vi i lagen lite... varför bryr sig inte föräldrarna?






Inte en tråkig stund

Idag kom min beställning från CDON, super! Har också fyllt på med lite tidningar, mina favoriter, SOLO, VeckoRevyn och Sofis Mode. Nu har jag så jag klarar mig en stund, inte en tråkig stund ska jag ha på minst 2 veckor!


House, säsong 1 och 2.


Sweeney Todd och The Libertine.


Solo, Veckorevyn och Sofis mode.


Pick your poison

Nu till något lättsammare.. nej inte sprit. Vilken är er favoritglass? Min är Carte D'ors Rocky Road och tvåa kommer Daim!




Bernie Mac död

Skådisen Bernie Mac dog igår, han blev bara 50år. Så synd, han var en riktigt duktig skådespelare. Det är så konstigt när kändisar dör, särskilt dom unga, så som Heath Ledger och Anna Nicole Smith. Finns ju många fler men dom är de jag kom på nu så här på rak hand som dött för inte så länge sen. Konstigt som sagt.




Källa: http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article3066291.ab

Nöff Nöff

Idag var jag och hälsa på grisarna! Så söta är dom, skulle lätt ha en som husdjur om man fick ha i lägenhet! Kommer ihåg när dom va små, dom har växt fort!




Bara för att den andra grisen äntligen kolla upp så blev bilden suddig. Typiskt.


Smaskigt

Idag gjorde jag en smaskig fruktsallad med röda vindruvor, annanas, persika och granatäpple! Gott som tusan! Har ni någonsin ätit granatäpple, dom är roliga!



Dagens

Idag hade jag på mig min favoritklänning, giller den så mycket! Hade även på mig mitt guldpenghalsband och en tunn grå kofta.




Mera shopping

Ja, idag har det hänt igen! Jag har köpt skor! Eller sandaler är det, hoppas det är lite sommar kvar så jag får en chans att använda dom. Hej jag heter Emelie och jag är en skolist, en skofantast, en skooman. Jag erkänner.
Har även köpt en höstjacka som är mörkgrön och jättefin. Två kjolar, den ena i 50-tals stuk och den andra en grå tweedaktig sak. Ett halsband som påminner lite om sånadär halsband man gjorde när man va liten av avklippta sugrör. En mörkgrå jättemysig stor kofta. En sjal med prickar på. Två par knästrumpor, svart och grå. Köpte egentligen tre men det tredje paret var det hål på märkte jag när jag kom hem så dom ska jag lämna tillbaks om det går. Tror det var allt!


Sandaler från DNA, kosta 700kr från början men jag betala drykt 200kr. Fynd!


Höstjacka från Gina Tricot.


Kjol från H&M, fattas en knapp men det är lätt att sy på. 80kr på rea.


Knähöga strumpor från Gina Tricot, 19kr/st.


Halsband från H&M, 20kr.


Sjal från Gina Tricot, 64kr tror jag.


Koftan och den andra kjolen har jag inga bilder på just nu men det kommer bilder inom kort.

Egen bild

Nu har jag tagit en egen bild på skorna jag fick. Dom blir fina till hösten.


Och ja, jag har strumbyxor på mig därför min hud ser lite skrynklig ut där.

Kikar runt lite

Nu ska jag kika runt lite i ett par webbshoppar, vet inte om  jag ska köpa något men det är alltid kul att kolla! Får väl se om jag hittar några fynd! Återkommer senare!

OS-invigningen

Nu har jag kollat på Os-invigningen, det va fint. Häftigt hur han flög och tände elden. För övrigt så berätta storebrorsans kompisar i Kina att han som tände elden även designat sveriges dräkter. Kineser är ju väldigt inne på respekt och så så det var tydligen väldigt uppskattat att Sverige bar kinesiska dräkter.



PCD: Vad hände med Asia?

Ni kommer väl ihåg när Pussycat Dolls letade efter en ny medlem? Föregångaren till Pussycat Dolls presents Girlicious, det var väl en tjej som hette Asia som vann, va det inte? Har för mig att hon hette det iallafall.. hur som helst, vad hände med henne? Såg precis Pussycat Dolls nya video When I grow up på tv tv - Asia var inte med! Ingen ny va med, bara samma som alltid vart i gruppen.

Någon som vet vad som hände? Var hela det programet där dom leta efter en ny medlem bara för att få press?



Aaah!

Va dumt det blev, man måste kontakta kundtjänst och en massa för att avbeställa och det orkar jag inte! Dumt dumt dumt!

Meeen va dum jag är!!

Men va dum jag är! Beställde ju från cdon utan att gå genom gratisbio, ska se om det går att avbeställa och beställa om... hmm.

Beställning

Skickade precis iväg en beställning till CDON. Detta blev det:



626kr gick kalaset på.

Bild på mina nya skor

Lova ju att visa mina nya skor, orka inte ta en bild själv. Blev för omständigt, första va batteriet slut så jag var tvungen att ladda den och så blev det inte färdigladdat förrän mitt i natten och nu orkar jag inte ta en bild för jag mår dåligt. Så det blir en bild jag hitta på nätet, dom ser inge fina ut på den.. gör verkligen inte skorna rättvisa så jag kanske tar en egen sen iallafall. Men tills vidare, håll till godo!



Lohan gifter sig?

Läste härom dan att Lindsay Lohan ska gifta sig med flickvännen Samantha Ronson. Det borde väl få tyst på alla som tror att förhållandet är ett pr-trick? Eller? Jag har lite svårt att se Lindsay i ett långvarigt förhållande, typ som alla Hollywood-kändisar. 3 sekunder-förhållanden är ju vad som gäller! Kommer Det funka mellan Lohan och ronson? Jag tror inte det. Ger det högst 3 månader om dom inte annullerar det efter 24timmar, det vill säga om dom lyckas gå ner för altaret över huvud taget.
För övrigt så vägrar Pappa Lohan följa sin dotter ner för altaret för han tror inte på gay-förhållanden.



Mår inte bra

Idag mår jag inte bra! Var helt tjock i halsen när jag vakna så nu sitter jag här och dricker Panodils pulver-grejs i vatten med svartvinbärs-smak .


Vill du ha en länkning?

Jag hade en liten idé! En bra idé! Ett utbyte!

Jag länkar till din blogg eller hemsida här i min blogg och du registrerar dig på Gratisbio.se genom att trycka här!

Registrera sig är helt gratis och det enda du behöver göra är att gå in på poäng och sedan trycka på tillexempel eniro, du får 1p genom att trycka på den länken (finns massor med såna länkar! vilket betyder att du inte behöver lägga ut en enda krona för att komma upp i 100p) och du är därmed en aktiv medlem! 100p måste du tjäna ihop för att få en länkning hos mig och du får hela 75p genom att registrera dig genom min länk!

Låter väl som ett bra utbyte?

Lite mer om gratisbio.se; Gratisbio är en sida där du kan tjäna poäng på mycket du gör på internet, besöka olika hemsidor, registrera dig på olika ställen eller shoppa. När du samlat dina poäng kan du sedan byta ut poängen mot presentkort eller biobiljetter! Det finns massor av ställen du kan få presentkort hos (du ser en del på bilden nedan).

400 poäng = 1st biocheck
1000 poäng = 300 kr.
1500 poäng =  500 kr.
2000 poäng =  700 kr



Superbra!


Jag gillar onsdagar!

Det finns så mycket bra på tv på onsdagar! Trinny och Susannah, Project Runway, So you think you can dance, Sex and the City... ja, listan är lång. Sköna slapparkvällar med massa bra program är nog det bästa som finns!



Datorer och gratis skor

Jag kom just hem från att ha kikat runt lite på datorer, vet inte om jag blivit så mycket klokare. Ni får fortarande gärna komma med tips på laptops!
Min brorsa behövde ni skor också så vi gick in på Skopunkten. Det är ju alltid köp 3 par och få det billigaste på köpet. Gissa vem som fick det tredje paret? Moi! Riktigt fina höstskor! Ska visa senare! Åhh va jag gillar skor!


Skor i mängder!

Posh och Longoria öppnar casino?

Victoria Beckham och Eva Longoria ska öppna ett casino tillsammans, det är vad det stod på text-tv. Är det en bra idé? Borde dom inte hålla sig till saker dom känner till? Idén till detta kom upp då det inte finns ett ställe där en restaurang och ett spelställe är på samma ställe, tycker Victoria och Eva. Jaha? Har dom missat vart enda casino i Vegas? Jag tror inte det kommer gå dåligt för dem då de inte kan nåt om saken. Tvärtom. Detta ställe kommer säkert bli en stor succé! De är ju båda kändisar och folk kommer vallfärda till stället för att få en skymt av dem.



Smycken till tusen!

Nu har jag vart i farten igen! Kan ju bara inte låta bli när det är tokrea! Fyndat har jag kan jag säga dig! Massa halsband, ett par örhängen och ett arband för hela 150 spänn! Köpte även två nya jeans för hela 219kr, det ni!









Nu ska jag kolla på So you think you can dance! Och vet ni vad? Jag tror jag kan dansa, älskar att dansa.. men det vet faktiskt ingen så det fortsätter vi hålla tyst med! Hörs senare tror jag!


Ny dator, hjälp uppskattas!

Jag funderar på att köpa en nya dator, en bärbar en. Har ni några förslag? Tänkte lite på en mac först men dom är ju väldigt dyra i jämförelse med andra och är det för att dom är bättre? Eller är det för att dom är vita? Usch, det där lät lite som om det fanns anspelningar på nåt rasistiskt och det var absolut inte meningen! Nu släpper vi det!
Vilket märke är best när det kommer till bärbara? Hade en Fujitsu Siemens innan och den va inte alls bra. Fläkten satt på undersidan så nä'r man ställde den på ett bord så blev den överhettad och bara stängde av sig. Fick bygga lite av en pedistal efter ett tag så att den skulle kunna få lite luft och andas. Riktigt uppsnoffsig och förnäm va den som behövde en pedistal!

Hur som helst, vad för bärbar dator rekommenderar ni? All hjälp uppskattas verkligen!



Detta var en gammal en, inte riktigt vad jag söker.


Ögonfransböjare?

Jag köpte min på H&M för 3-4 år sen för kanske en 29 spänn. Är det nån skillnad på en billig och en som kostar flera hundralappar? Förklara, för jag förstår inte!


eller



I kissed a girl...

I kissed a girl..... and i liked it! Mja, inte riktigt... men vem vet. Jag hörde denna låt för en stund sen and i liked it.
inte riktigt min stil egentligen men.. I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it



Kom igen! Visa oftare!

Varför visas Law and Order serierna så sällan? Antingen är det mitt i natten eller aldrig. Kom igen! Jag vill se Law & Order, Law & Order: SVU, Law & Order: Criminal Intent och Law & Order; Trial by Jury!

Folket har rätt till sina kriminalserier!




Magiskt

Denna låt är magisk, flera bitar i texten är liksom så där perfekt, ni vet? Broken av Sonata Arctica.
Här är några bitar ur texten, skulle jag lägga ut hela så skulle det bli för långt.



I was raised from a broken seed,I grew up to be an unwanted weed.
Ever faster the time exceeds me,little harder again to remember...you.

Held a torch for you,when lightning stroke me,once again,hope I died for the last time.
Only one I have a thing greater than you,little light on the sky every night.

Morning dew on the field,where I met you.
I was frozen a year,couldn't get through.
Got a sign,not a scar,on my shoulder, I am not quite the man you take me for...

Fell in love with the weakness within me.
Tried to force me the Ring and own me.

Seven lifes of a man,passed before me.
Seven graves,one for every love I've had.
Only once I have broken my so called heart.
Only one made me see why they cry.

Will I learn how to be one of you someday?
Will I still feel the eyes that behold me.
Will I hear what you think,when you see me?

Will it tear me apart if you feel for me...


Haha, nu blev det ganska mycket ändå... men det där är iallafall mina favoritbitar.

Och här är låten, videon har jag ingen kommentar över.. tycker den kunde va så mycket bättre. Aja, här är det;

 

Dvd-boxar. Ja? Nej?

Sitter här med min vovve i knät (eller rättare sagt satt, han hoppa precis ner) och kikar runt lite på CDON. Funderar på om jag kanske ska köpa House M.D säsong 1 och 2.  Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska eller ej, om det är värt det. Hur många gånger tittar man egentligen på ett och samma avsnitt innan man tröttnar? Ska jag eller ska jag inte? Plussidan är ju att man har nåt att kolla på när man har tråkigt. Eller ska jag kanske vänta på att repriserna går på tv? Har nämligen inte sett alla avsnitt. Ahh jag vet inte!! Ja? Nej? Ja? nej?



Åska + html

Ni har ovädret kommit hit till mig, åskar som bara den nu och jag kommer förmodligen få stänga av datorn.

Jag hade egentligen tänkt hålla på och pilla med htmlkoder, men det får nu vänta.
Tänkte göra bloggen lite sommrigare, men jag vet inte. Vad tycker ni?



Kropps-ideal

Kropps-ideal. Smal som en pinne ska man vara annars blir man kallad fet. Om man är alldeles för smal så blir man kallad anorektiker. Det är många som konstant bantar för att komma till Hollywoods hypade size zero. "jag måste bli smalare"-tänkandet kryper allt längre ner i åldrarna. Det är tid att ändra på detta och det är fler som håller med mig, det är jag glad för. Är ännu gladare att det är människor som har status, förebilder, kändisar, stjärnor. Tjejer som Jennifer Love Hewitt och Mischa Barton som är extremt vackra, dom struntar nu i size zero och visar att riktiga kvinnor har kurvor, former och även celluliter! Det är så uppfriskande att se att dom inte skäms för det. I Hollywood blir dom kallade tjock och fet, men i verkligheten är dom helt normala och egentligen smala.
Tänk en värld där man inte behöver må dåligt över dom där extra kilona. Hoppas jag får uppleva det under min livstid.


Mischa Barton har kvinnliga former.


Jennifer Love Hewitt skäms inte över sina former och har kul i havet.


Jennifer Love Hewitt är vacker i sin ljusrosa klänning.


Nicole Richie joggar på stranden. Farligt smal.


Dagens

Jag jag kunde inte komma på nån fyndig rubrik på dagens klädsel, men här är det iallafall - blå jeans, randig väst och grått linne med blomdetaljer. Har även mitt antika halsband från 1909, fyller 100år nästa år alltså, den har även en inskription på baksidan - men den är hemlig! Sådetså!  Är nog mitt favorithalsband tillsammans med uggle-halsbandet som jag visat tidigare.






Snacka om tur!

Jag har känt i några dagar nu hur Skopunkten har ropat på mig, och nu vet jag vem det var som ropa! Det var mina skor från ellos det hade tagit slut i min storlek där. Dom jag skrev ett inlägg om lite längre ner. Dom stod där framför, sista paret och dom var i min storlek också! Inte bara det, dom va på rea! Gissa hur glad jag blev! Gissa hur glad jag är! Så fina, nästan så fina att jag bara vill ställa upp dom i bokfyllan och kolla på dom, ha dom som prydnad. Men nej, dom kommer användas flitigt! Det kan jag garantera!




Var på coop och handla lite också, dom hade rea där med så vi gick och kika lite på skoavdelningen. Hitta ett par röda skor för 49kr så dom fick följa med mig hem med!



Dom behöver nog ett par skosnören för snygghetens skull även fast det är ett gummiband som håller dom kvar på foten.

SÖKES! Cykel, 28"

Jag har letat hela våren och hela sommaren, även en del av vintern efter en gammal damcykel på 28" som är oväxlad och billig! Någon som säljer sin gamla? Eller vet ni nåt ställa där dom har gamla cyklar? Behöver verkligen hjälp! En liten liten sak är också att den måste finnas norr om Stockholm. Kollar man på blocket så finns alla på andra sidan stan och det är ju typiskt!

Sökes alltså; Damcykel 28", oväxlad, norr om Stockholm, BILLIG!





Broderat

Idag hade jag på mig en broderad blus och mörkblå jeans.




Dumma kommentarer

Går man in på någon av de stora bloggarna så finns dom där, spelar ingen roll vilken du kollar. Dom finns där, dom dumma kommentarerna. Inte bara dumma, elaka är dom och ibland helt grymma. Varför vill man vara elak? Kritik förstår jag, men det är en stor skillnad på kritik och dumt. Är dessa människor ute efter en egokick, dom mår bra av att trycka ner folk som inte riktigt kan ge igen eftersom de flesta av "hatarna" gömmer sig bakom sin anonymitet? Och dom som inte gömmer sig bakom att vara anonym, är dom bara ute efter att locka läsare till sin egen blogg?
Växer inte människor ifrån "trycka ner så känner jag mig bättre"-fasen?  Eller är helt enkelt de som skriver dumma saker 13-14 år och inte förstår bättre? Med det sagt så är det verkligen ingen ursäkt, när jag var 13 så visste jag att man inte säger vissa saker till folk, har du inte nåt snällt att säga så kan du va tyst lärde jag mig när jag va liten. Behandla dina medmänniskor som du vill bli behandlad hette det. Vill så gärna veta vad som driver dessa människor, jag tror nämligen inte att det bara är avundsjuka som många säger. Folk är smartare än så, är dom inte?


Karma

Tror du på karma? Det gör jag! Jag tror, är du en bitch så kommer du få tillbaks den bitchigheten. Är du en skitstövel så kommer du få tillbaks det med. What goes around comes around som det så fint heter. Jag tycker det är ett väldigt bra sätt att leva efter.. det du ger till andra får du tillbaks!
Vet ni vad The Secret är? Det handlar om The law of attraction. Är lite karma inblandat där med. Gör en god gärning och det skickar ut god energi och då attraherar du god energi och där med händer goda saker.

Anledningen jag skriver detta inlägg har lite att gör med nästa inlägg.
Det jag vill säga är;

Karma is a bitch!  -- Det är vad jag tänker när någon är en skitstövel mot mig och så hånflinar lite lätt för mig själv.




At night I come alive

Som ni kanske märkt så äger större delen av mitt bloggande rum på kvällen/natten. Undrar varför det är så? Tror det är för att det är först då jag får en lugn stund, om man säger så. Kan sätta mig ner för mig själv och skriva och tänka. Det kommer mera (som låten) ikväll!



Tyvärr

Blev inget bloggande idag som ni märker. Försökte hitta en grej på nätet men dom har tagit bort det så då tröttna jag! Ni får ursäkta. Får se om morgondagen är mer lyckad.

RSS 2.0