Ingen årsresumé här inte!

Ingen har väl missat att det är nyårsafton idag? Näe, tänkte väl inte det! Eftersom jag inte haft en blogg hela året så tänker jag inte ha nån årsresumé/årskrönika/"mitt 2008" som alla andra. Jag på mina 20 år är till och med för senil för att komma ihåg vad som hänt detta år. Nästa år får bli ett år med mycke roliga händelser! Då kan ni få en årsresumé, kommer ju dessutom va nedskrivet här så jag kommer ihåg skiten, haha. Bara 3 och en halv timme kvar nu på 2008. Raketer går redan av där ute, är bara ett par minuter mellan dom nu. Vad gör ni nu ikväll? Som den lugna själ jag är så är jag hemma med familjen och ska ta kort på smällarna och dricka pommac senare. Det blir bra.

Vi hörs säkert senare och då kommer det upp bilder!


I-ay I-ay

Igår såg jag en underbar film. Hade inga höga förväntningar för alla romantiska komedier är likadana nu för tiden. Men inte denna. Den tillhör från och med nu en av mina favoritfilmer. P.S I Love You - den var underbar. Mest kanske för karaktären Gerry, en dröm. Storyn var också bra, inte alls förutsägbar som många andra. Sorglig men underbar. Dessutom är James Marsters med också, lite roligt, han har inte superblekt hår längre.

Här är två av mina favorit-scener, (Kolla igenom hela klippen, dom bästa bitarna är en bit in och i slutet.)





Hello darling!

Vill du komma hem till mig? Ja? Bra!


Jag såg en stjärna falla

Kom precis in och jag såg en stjärna falla på himlen. Det kan inte ha vart ett flygplan, det var alldeles för långt bort. Det var en stjärna. Jag har aldrig sett en falla förut. Första gången på mina 20 år. Fint att den kom just idag också.
Har ni sett ett stjärnfall?


Glömde visa detta

Jag köpte ju det här linnet igår också, det glömde jag visa. Har ju kollat in det på nätet innan och nu la jag vantarna på ett! Rea rea rea, rea är bra de!


Ny design till Agnes

Söta Agnes har fått sig en ny design till sin blogg Galtspillning minsann! Ta och kika in hos henne och säg hej!



Mellandagsfynd

Var ju som sagt och shoppa idag. Kom hem med 5 tycker koftor, haha. Allt gick på drygt 600spänn. Fina fynd! Dom 2 översta kommer från Vero Moda. Den svarta var riktigt rolig, det är en cardigan med slag på så den har en liten kavajkänsla över sig men ändå inte. Väldigt fin! 75:-! Dom 3 understa kommer från Gina Tricot och satans vilken kö det var där inne, stod säkert där i en halvtimma och köa. Men det var det värt!


Jag är så 70-tal!

Käthe hade gjort ett test hos Modette. Hon blev 20-tal och jag blev 70-tal. Beskrivningen stämmer ganska bra överrens med mig tycker jag, haha! En del iallafall, första delen. Testa! Vad blev ni?


Top o' the morning to ya'!

God morgon allesammans! Idag är det mellandagsrea-shopping som gäller! Förhoppningsvis så kommer jag hem med ett så stort lass som möjligt för minsta möjliga penning! Ni får ha en bra dag så ses vi sen!


Pysslat med design

Ikväll har jag bara pysslat med en massa bloggdesign-jobb. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Väntar bara på att dom 3 ska svara på mailen och sen kan jag fortsätta. Ni får se vad det blivit sen när allt är klart.

God Jul mina vänner!


God Jul alla mina vänner! Hoppas ni har haft det jättebra. Jag har haft det bra, gjorde hemmagjorda köttbullar medans snön föll utanför fönstret. Kan inte komma ihåg sist det verkligen snöa på julafton, så det var skoj. Fick SingStar i julklapp av mamma, hade faktiskt aldrig testat det innan så det var också skoj. Och så har jag kollat på Kalle Anka såklart, det är ju ett måste!

Ses imorrn Tomten

Nu har jag slagit in alla julklappar och smugit ut i vardagsrummet och lagt dom under granen. Sov gott allihopa och God Jul!


Sverige luktar träd

Första intycket av Sverige från en kinesisk tjej  - "It smells like wood everywhere!"

Julgran införskaffad

Nu är även julgranen införskaffad och just nu städar vi som galningar innan vi ska iväg till Arlanda och hämta brorsan och Xiao Yu. Brorsan åkte med tåget dit för att hålla henne sällkap medans mamma och jag får en extra halvtimme på oss att städa. Jag är hungrig, jag har inte ätit ett skit idag.


Storhandlat inför jul

Idag har mamma jag och storebrorsan storhandlat inför jul, mat alltså. Det var väldigt trevligt! Brorsan gick i och för sig iväg på egen hand men det gjorde ingenting, haha. Klockan var nästan 8 när vi var klara så vi stanna till vid Subway och köpte varsin macka + kaka. Deras kakor (och mackor) är så sjukt goda! Hehe, oh yeah! Mmm!
Imorgon får vi även finbesök från Kina som ska bo hos oss i 2 veckor, brorsans tjej. Får se hur det går, har aldrig haft en gäst som stannat så länge. Gäller att "gömma" sina dåliga vanor antar jag, hehe.


Yummie!

Ny design till Soufya

Vackra Soufya ville ha en ny header och självklart så skulle hon få det! Ta gärna och titta in hos henne och säg hej!



Någon mer som vill ha hjälp med sin header så är det bara att ropa till!

Färdigshoppat

Idag har jag varit och handlat julklappar. Kom faktiskt hem med något idag, jämfört med de andra gångerna jag vart ute efter julklappar. Är faktiskt klar med allt nu. Känns skönt att va klar med några dagar kvar tills jul. Annars brukar jag va ute och kolla enda fram till den 23e på kvällen.


En nya dag

I dag är det en ny dag och förhoppningsvis en bättre sådan. Kyrkoklockorna ringer i bakrunden medans jag käkar tomtegröt. Idag ska jag iväg och shoppa! Idag är en bra dag, idag är en bra dag, idag är en bra dag! *försöker skicka ut bra vibbar i universum*


bild: okänd

Martyrer och Idioter

Att vissa ska vara såna martyrer och idioter, och speciellt nu när det snart är julafton.
Känner ingen julstämning, lugn eller harmoni. Har tamefan inte ens nån lust att köpa och ge julklappar till vissa. Dom kan ta sig i brasan och flytta till Cuba.

Ny header till din blogg? (självklart gratis)

I brist på annat att göra så kan jag ju leka lite i Photoshop, så är det någon som vill ha en ny header så är det bara att lämna en kommentar i detta inlägg. Kan fixa bloggdesign också, men jag orkar inte göra nåt kompliserat just nu.

Kör på, lämna en kommentar bara!

(självklart är det gratis)

What the f*ck?

Alltså vafan? Just nu sitter jag med ett ögonbryn höjt och med ett frågetecken över huvudet, precis som den där smileyn på msn.
Mitt ex, som var en total jävla skitstövel, (som jag inte haft något kontakt med what so ever sedan vi gjorde slut för 2 år sedan) hans mamma har precis lagt till mig som vän på StayFriends?

"What the f*ck?" säger jag bara, precis vad jag sa när jag såg det för några minuter sen också. What the f*ck?



Uppe tidigt

Vakna för 30 minuter sedan och jag kan inte somna om. Jag är klarvaken efter endast 5 timmars sömn, give or take ett par minuter. Bara för att jag gick och la mig tidigare så vaknar jag skittidigt. Jag hade ju tänkt att jag skulle få sova ut ordentligt, men det tyckte tydligen inte John Blund. Om jag inte lyckas somna om så kommer jag ju va supertrött sen ju. *gnäll gnäll gnäll*

Aja, jag får väl ta och kolla på nåt avsnitt av House.
- Tur att jag har dig Dr. House!


Bild: Okänd

Skitdag

Idag har varit en skitdag. Ska snart gå och lägga mig så att den tar slut nån gång. Synd att man inte kan sova i ett par veckor och vakna upp efter jul.

Innan jag går och lägger mig ska jag se på det nyaste och sista (?) avsnittet  (för säsongen) av The Hills. För er som inte vet det så kan man se det på engelska MTV's hemsida. Det här är avsnittet där Heidi och Specer rymmer iväg till Mexico och gifter sig.

Hon borde inte ha gift sig med honom, Spencer är ju en skitstövel. Men o andra sidan så verkar ju Heidi rätt korkad som inte ser det och säger till honom så hon kanske förtjänar honom.


Update: Ok, det var inte sista avsnittet. Det var näst sista.

Möblera om och julklappar

Det blev ingen loppis eller shopping igår. Istället hjälpte jag mamma att möblera om i hennes sovrum. Fint blev det!




Idag har jag mest funderat över julklappar. Är det försent att beställa julklappar över nätet? Kommer dom komma fram i tid? Hur som helst så tycker jag det är jättesvårt att hitta saker när man väl står där i affärn. Det blir bara en massa nej nej nej nej nej och tillslut så blir jag så irriterad på att jag inte hittar något så jag går hem tomhänt. Hemma, framför datorn så kan man iallafall hitta lite roligare saker och man blir inte lika stressad. Men jag är osäker på leveranstiden. Är jag beställde från H&M sist så tog det åtminstone en vecka längre än vanligt.

God morgon folks!

God morgon allihopa! Vad händer idag då? Hmm, vet inte riktigt. Kanske åka och kolla på loppis och sen shoppa lite.
Morgonen har tillbringats att äta tomtegröt med kanel och socker, gott!


Hemkommen

Nu är jag hemma. Har varit och käkat på restaurang med min lillebror som fyller år idag och min pappa. Pizza, banana split och sprite! 


Min Sprite och brorsans Cola.


Gla' Lucia på er alla!

Gratis färgade linser till oss bloggare!

Nu får vi som bloggat mer än 2 månader gratis färgade linser hos www.fargadelinser.se! Alls du behöver göra är att skriva ett inlägg om det! Man får välja vilken färg man vill av FreshLooks månadslinser utan styrka! Finns massor av olika färger. För mig som har bruna ögon stod valet mellan blåa och gröna men jag beslöt mig för blå tillslut. Ska bli superroligt att testa!

Dessa valde jag:



Fler färger att välja ibland:



(Haha, det blev nästan lite läskigt när jag satte ihop alla i samma bild)

H&M-beställning

Idag kom min beställning från H&M som jag gjorde för ett tag sedan. Leveransen tog lite längre än vanligt, förmodligen för att det är många som beställer nu till jul. Köpte två klänningar, två mössor och ett nagellack. Sen även lite julklappar till bla mamma.



Klänningarna är så klassiska så jag slog till på båda! Den lila är lite mörkare i verkligheten men det var bara fint. Roligt nagellack som matchar. En fuskpälsmössa och en fin lite nättare grå.

Nobeldagen



Idag är det Nobeldagen. Ska ni se utdelningen och middagen? Det ska jag! Brukar alltid, roligt att se alla klänningar. Sänds nu på 1an. Hurra Hurra! ....eller något..? Gla' Nobelda' kanske? Haha!

Nytt hus

Jag såg precis det nyaste avsnittet av House för jag kunde inte sova. Fick mig verkligen att le, det var fint. Verkligen speciellt. Näst bästa avsnittet hittills denna säsong.

Idag var det ett julavsnitt! - Joy to the world



True Blood - Thou shall not crave thy neighbor

Som jag skrev för ett tag sedan så har jag kollat på en ny serie som heter True Blood. Handlar om vampyrer och har flera element som filmen Twilight. Dock är denna serie lite mer racy, mer blod och mer "vuxet".

Det hela utspelar sig i södra amerika där servitrisen Sookie Stackhouse bor. Vampyrer lever ute i det öppna och kämpar för att få samma rättigheter som alla andra. Det har gått 2 år sen dom först kom ut och nu stiger för första gången en vampyr in i baren Sookie jobbar. Sookie är fascinerad men andra har fördomar blandat med rädsla.

Vampyrerna behöver inte längre förlita sin överlevnad på en människas blod utan det finns Tru Blood. Tru Blood går att köpa på flaska i vanliga mataffärer och är ett syntetiskt framställt blod så att vampyrer kan leva mainstream. Men inget går förstås upp mot den riktiga varan, människoblod. Vampyrer går fortfarande inte att lite på.

Sookie och hennes farmor är de enda som åtminstone vill ge dom en chans. Och just det, Sookie kan också höra allas tankar... förutom vampyrers. Vilket hon både gillar och skräms av emellan åt.



Det är en viss svensk med också, ser ni vem? Det som fick mig att kolla upp denna serie var just att han var med, blev nyfiken. Jag gillar True Blood. Det har nån je ne sais qua över sig men det får en att vilja förstsätta titta.
Det enda som jag har att påpeka är väl att jag tycker att Jason Stackhouse kan ta och behålla sina brallor på lite oftare... haha.

Rekommenderar iallfall att ni ska kolla in True Blood. Det som gör att det är lite extra roligt är att den har lite svenska inflenser här och var. Dom snackar "vampyrspråk" (svenska) på två ställen den första säsongen. Fick iallfall mig att skratta, mest för att det var oväntat antar jag.

"Åh du ljuva frihet!"

Vinsten är här!

Igår fick jag hem min vinst, 21 jump street med Johnny Depp! Kul! Har aldrig sett den serien förut så det ska bli spännande.




Tack Anna!

När brukar ni sätta upp julgranen?

När brukar ni sätta upp eran julgran?  Vet vissa som sätter upp den redan i början av december. Skumt tycker jag eftersom vi alltid satt upp vår dagen innan jul. När sätter ni upp era?



Britneys Cirkus

Britney Spears nya video finns nu att skåda på YouTube. Jag har aldrig varit ett riktigt fan av Britney men jag kommer ihåg att första gången jag såg/hörde Hit me baby one more time så trodde jag att hon skulle gå långt. Och det gjorde hon. Sen störta hon och försöker nu komma upp på topp igen. Vet inte om jag tycker hon lyckas. Hennes tidigare låtar hade alltid något som gjorde att den fastna i huvet, vare sig man gilla den eller ej. Jag tror nog inte riktigt hon kommer få tillbaks sin former glory. Nya låten heter iallfall Circus och här finns den att se och höra. Bästa på riktigt länge men hon har gjort bättre.


Jag vann!

Detta hade jag helt missat! Vilken rolig överraskning det blev när jag fick ett mail om att jag vunnit! Hihi! Första säsongen av 21 Jump Street, yey!


Följ min blogg med bloglovin'!



Följ min blogg med bloglovin
!
Tryck antingen på länken ovan eller den nya plus-knappen till vänster!

Föresten, lite nyfiken, vilka är det som redan följer min blogg med bloglovin'? Vet att jag har några prenumeranter, superkul!

Inte min favorit längre

Ok, utan att avslöja för mycket så kan jag säga att efter avsnittet jag såg igår så är inte Marjorie min favorit längre i Americas Next Top Model 11. Avsnittet jag såg igår var det hon åkte hem i. Ni som sett top model 11 vet nog vad jag syftar på när jag säger att det hon gjorde i det avsnittet var inte en sida man ville se, iallfall inte jag. Min favorit från början var Marjorie och därefter kom AnaLeigh, hon ligger nummer 1 på min lista nu.


Analeigh

Tick tack tick tack

Klockor, billiga eller dyra? Är det en klassisk klocka i svart eller brunt så tycker jag man kan lägga en extra slant på den. När det är mer roliga färger så som dom nedan så funkar en billigare bättre. Ifall man skulle tröttna på den så har man inte slängt en massa pengar i sjön. Jag trycker dom från Tritoni är väldigt fina men dom från Forever21 funkar lika bra!




Sniffa choklad

Inatt drömde jag att jag var en knarkar. Min drog var choklad. Den skulle va finhackad och sen skulle man sniffa upp den med näsan! Sniffa choklad var olagligt i min dröm. Äta var ok, men inte sniffa! Jag var rädd för att åka fast.


1:a Advent

Idag var det första advent och jag kan inte säga att jag "firat" det nåt speciellt. Jag har tänt adventsljus och jag har ätit en bit bulle, men sen har jag nästan sovit hela dagen. Vet inte varför jag är så trött. Sov till klockan 2 och sen nån timme senare gick jag och la mig igen och sov en eller två timmar och sen halvsov jag under Sanningens Ögonblick fram till halv 12 eller nåt. Jag är fortfarande skittrött. Har ingen energi alls, det känns som huvudet aldrig riktigt vaknat idag. Aja, jag går väl och lägger mig snart igen. Sov Gott allihop! Imorgon är det 1 december, jag har inte kommit in i nån julstämning än. Har ni?



RSS 2.0