Lördagsloppis

Var på min vanliga loppis idag. Jag köpte denna kristallask. Fint när den glittrar. Hade tänkt att ha ringar eller liknande i den.


Agnyess Deyn och Top Model

Godmorgon allihopa! Jag tittade lite på Top Model 11 igår och inatt. Tycker Marjorie (som för övrigt är min favorit) påminner endel om Agnyess Deyn. Tycker ni inte?
Gillar Marjories klädstil med, toppensnyggt!


Marjorie


Agyness Deyn

Filmjölk i andra länder?

Såg en serie igår och då åt dom flingor med mjölk..... kom då att tänka på att jag aldrig sett nån äta filmjölk i en engelsk film.
 Finns det filmjölk i t.ex. Amerika?


Äntligen klar

Har suttit hela dagen med att få undan alla inlägg på bloggkoll. Så jag har alltså läst flera hundra nu i timmar och snacka om att jag är trött! Ska sova nu, hade egentligen planerat in att kolla lite på en nya serie som jag än sålänge bara sett första avsnittet av. Berättar mer om den fram över. Nu, sova. God Natt.


Inatt jag drömde...

Inatt drömde jag att jag klippte mitt hår kort. Kanske är något? Har väldigt långt hår nu och jag behöver klippa mig men jag vågar inte direkt gå till en frisör utan att den/hon/han blivit rekommenderad. Så tips tips tips på frisörer norr om stan (sthlm, fortfarande sthlms län tho) är varmt välkomna!



Nytt nytt

Såg precis ett nytt av snitt av House. Sista scenen var ju bara för rolig! Så typiskt House! Haha!

Såg även ett nytt avsnitt av One Tree Hill innan. Verkligen bra avsnitt, mycket bättre än vanligt. Spännande vändningar lite här och där. Japp, bra bra.

House hade också väldigt spännande vändningar men i House så är dom ganska väntade ändå. Det är alltid en massa vändningar i House, så är det bara. Och det är det som gör det så bra.

PS. Hameron Forever! - En liten hälsning till my fellow House-nördar. DS.



Bara 421 kvar

Jag har suttit och läst blogginlägg hela kvällen/natten. Hade ju några dagar förra veckan då jag inte kände för att läsa nåt så det resulterade ju i att jag kom efter lite i bloggvärlden. Det skrivs ju nya inlägg varje dag och såfort jag läst av en del så har den "delen" kommit tillbaks. Bloggvärlden tar ju aldrig paus och därför fylls det ju på hela tiden. Och jag kommer aldrig ikapp! Har 421 inlägg kvar nu och ligger cirka 3 dagar efter, så det är alltså lärdag/söndag nu i mitt blogghuvve.
Känns lite tråkigt att ligga efter eftersom det känns skumt att kommentera inlägg som är från förra veckan och egentligen ligger så långt ner och är så oaktuella. Så till er som jag vanligtvis är en "stamgäst", detta är anledningen jag inte synts till. Haha.

Borde sova. Har ett möte imorrn som jag måste komma upp till. Får inte försova mig... har ingen väckarklocka heller. Vet ni varför? Jo, den är trasig! Haha!


Imorgon får jag iallfall se ett nytt avsnitt av House!

Haha, kill me!

Ja och idag paja mitt internet...


Schematisk bild av internet.

Bara mitt internet det varit fel på här hemma, alla andras funka. Nu funkar mitt äntligen igen också... hoppas det inte är tillfälligt.

Berätta jag att...

...min hårtork också gått sönder? Mhm. Tror inte jag har nåt mer som kan gå sönder nu...
Tur att det är december snart för november har vart en riktig otursmånad. Hoppas på att december blir bättre. Knock wood.


Kicking it old school

Min nya TV.



Mammas gamla. Min nya.

Jag är turen personifierad

Min Tv är paj och igår kväll krascha min dator också. Jag tror inte det här är min månad faktiskt....
Har tagit hela dagen att få igång den igen. Men snacka om ångesten jag fick igår, kunde inte sova alls. Tack gode gud så gick det att fixa.



Ser en stjärna i det (nästan) blå...

Gillar det här linnet från GT. Fina stjärnor och fin rygg med kedja. Kanske något för nyår?


Gastkramad

Från min Mp3 - riktig svensk folk-metal!

Även ni som tycker det är tråkigt med musikinlägg - LYSSNA!

Otyg - Gastkramad
 

Så bra! Synd att det inte finns en riktig studio-inspelning.

Äntligen! Jag har saknat dig..

Min Mp3-spelare! Äntligen! Den har vart borta i kanske 1 år nu, äntligen! Du har kommit tillbaks till mig...
Har så många låtar i den som jag inte har i datorn och som jag helt glömt vad dom heter men som jag vet att jag älskar.... känns så skönt att äntligen få komma på namnen igen... jag har gått och gnagit på det så länge och försökt komma på va dom heter! Äntligen!

I call her baby for short then i ramble on...

Sweet thing wont you save my soul yeah? Pretty lady wont you take me home? Tonight..
Ive got a Babylon feeling!
Im feeling Babylon..

Och det var bara en av de jag glömt... nu ska jag lyssna på the lake....sen...

...to be continued...

Vinterlandskap

I natt och gårkväll så har det sönat snöat snöat så nu är det ungefär 1dm, utifrån vad jag kan se på alla hustak, har inte vart ute än. Jag gillar vintern och nu kan vi nog säga att vintern definitivt är här. Hösten kom och försvann lika snabbt. Jag är glad att jag bor i Sverige så att jag kan få alla årstider!


Bild på första snön som kom i söndags.

Juno i novembero

Har precis tittat klart på Juno. Jag är sen med att se den, jag vet! Riktigt bra faktiskt! Man blir ju lite osäker sådär efter att den fått så bra betyg ifrån hela branchen. För höga föväntningar är ju oftast lika med besviken. Men icke! Bara att rekommendera till er som inte sett den. Ellen Page är riktigt duktig i rollen som Juno! Gillar hur Diablo Cody har använt sig av språket också!


Been labeled a renegade

Kvällens/nattens låt är...

Disturbed - Deify

Retuschering

Nu på kvällen har jag suttit och försökt mig på redigering och framför allt retuschering av ansikten. Har inte provat på det förut så jag tänkte att jag kan väl likväl testa. Och det gjorde jag! Finns verkligen massor man kan göra!

Tog en gammal bild på mig som jag inte gilla för att se om jag kunde göra den så att jag gillar den.  Jag gillar den bättre nu iallfall, det kan jag säga! Haha, men jag skulle inte kalla det bra. Eller vad vet jag... har ju inget att jämföra med direkt.
Och man ska ju säga så eller hur? Man kan ju inte säga att min allra första retschering ever blev skitbra!  Fast egentligen så vill jag nog säga det... jag är mycket bättre än vad jag trodde jag skulle va! Så kudos till mig!

Om ni får se bilden? Nej! Trodde ni verkligen det? ;D

Jag vill ha en klump som är pålitlig och stabil

I måndags gick min TV sönder som jag haft i ca 10 år. Det var en sorgsen dag. Jag kommer sakna dig kompis.

Så jag måste alltså köpa en ny TV. Inget jag egentligen vill köpa.... kommer ju ta mig tusan inte ha råd med några julklappar. Men jag säger då det.. så tyst som det varit dom senaste dagarna blir man ju galen av. Jag brukar alltid ha tvn på i bakrunden och lyssnar på, även kollar med ett halvt öga. Sen förstås så sitter man ju bänkad när favoriterna är på.

Jag skiter fullständigt i att ha bäst ljud och bild. Mitt måtto är "bara den funkar så..". Så vilken ska jag köpa? Egentligen så skulle jag vilja ha en gammal klump, en stabil och pålitlig grej. Litar inte på dom här nya sakerna som är så platta att om det skulle komma en vindpust så skulle den ramla omkull. Nej! Jag vill ha en som står stadigt!

Min tv står nämligen på en liten bänk med hjul så att jag kan se den från datorn och sängen och ja... vart jag nu råkar sitta.

Har kollat runt på en del sidor och dom verkar inte sälja några klumpar längre. Några tips?





En klänning helt i min smak

Denna klänning är verkligen helt i min smak. Sofistikerade linjer, fina detaljer och dova färger men ändå lite umf i modellen med tanke på ryggen! Är detta kanske min drömklänning? Nej inte riktigt, men den får definitivt höga poäng! Den matchar min blogg också, haha.


Från Gina Tricot

Cool väska

I söndags så var jag ju iväg för att köpa I.d-grejerna men dom var så mycket dyrare i affär än på nätet. Sket i sminket och sprang i stället in på Gina Tricot och köpte bla denna lilla väskan. Tycker den kan liva upp lite nu när man har samma svarta jacka på sig nästan varje dag ute. Tänker däremot ta bort toffsarna på sidan... ugh.. gillar inte. Annars super på alla sätt och vis, finns att köpa på nätet också. 149 pix fick jag betala för den.


For real?

Marrakezh sålde för ett par dagar sen en "Mankini". Jag skulle verkligen vilja se försäljningssiffrorna för den! Vem skulle ärligt talat köpa en sån?


Nostalgitripp in i en annan värld

Den här låten bruka jag alltid lyssna på när jag spela WoW.  Vet inte vad det var som gjorde den till min spellåt nummer 1... den gick iallfall på repeat.

Nattens låt..

Guano Apes - Open Your Eyes

Krångel + Borta

Jag har inte vart på topp dom senaste dagarna så jag har hållit mig borta från allt som heter "blogg". Varken läst nån eller skrivit. Plus det så funkar det inte att ladda upp bilder, är det så för er med?

Förövrigt så har jag 386 olästa blogginlägg på bloggkoll (som numera bara heter bloglovin'?), kommer ta tid att läsa igenom dom. Har ju bara vart borta från datorn sen i måndagskväll egentligen och ändå är det så många. Ja jag säger då det..

i.d är beställt

Äntligen har jag tagit mig i kragen och beställt id foundation och kabuki-borste. Ca 600kr gick det på tillsammans + frakt. Var till Kicks idag i Kista för att köpa dom egentligen men det kosta ju fan en 100 hundralapp mer bara foundationen... och alla borstar var slut dessutom. Blev alltså billigare att beställa från nätet, vilket jag nu gjort. Bra, bra.


Foundation - Fairly Light och Kabuki-borste.

Och här nedan är ett färgschema om du är intresserad av id också.


Rosetter Rosetter Rosetter

Många modebloggare älskar ju rosetter så vill du bli en tvättäkta modebloggare så måste du ha en förkärlek till denna lilla kreation. Du behöver inte överdriva, en liten rosette räcker! De här gillar jag... de kommer från Forever21 och kostar alla mellan ca 40-60kr!


I begin to nerdify

...igen, haha. Jag funderar på om jag ska köpa The wrath of the Lich King, senaste expansionen till World of Warcraft. Ni kanske inte vet att jag varit en riktig WoW-nörd. Har en lvl70 human warlock. Kommer ihåg när The Burning Crusade kom ut, var så förväntansfull... jag blev inte besviken. Var så häftigt att gå genom den porten till Outlands för första gången. Jag slutade spela efter jag nått högsta leveln. Det var väl runt ett och ett halvt år sedan. Suget försvann när det inte fanns nåt konkret mål längre. Jakten på bättre gear var inte så intressant.

Med den här expansionen så har dom ju höjt taket så nu kan man nå lvl80. Ja, nej, ja, nej? Har inte riktigt det där speciella suget efter det som jag hade önskat. Kanske ska vänta med att skaffa det ett tag till.

...men jag är väldigt nyfiken på att se Northrend, det nya området.




Haha hoj va med nostalgi det kom när jag ser bilder från spelet. Suget kommer verkligen krypandes och blir starkare!


Nya området Northrend längst upp.

Otroligt söt!

Är det bara jag som tycker killen som är sångaren i Singing Bee är otroligt söt!? Sådär söt så om han kolla på en på riktigt och log så skulle man bli så generad
så man sprang iväg? Haha!

Han är inte nån deltagare alltså. Han står vid bandet och sjunger delarna som leder upp till bitarna 
deltagarna ska sjunga. Lars Säflund heter han. Söt.

Comme des Garçons online

Nu har H&M slagit upp portarna på internet också. Utvalda plagg finns att beställa på H&Ms hemsida. Jag tror inte jag kommer beställa något, priserna är lite häftiga för min plånbok för tillfället. Men om jag vore rik så skulle jag satsa på denna skönhet, en klänning med sammetsöverdel och finna detaljer på kjolen som är i ull. Dryga 1000lappen går den på.


Ska jag?

Ska jag köpa detta sminkset för 249:-?


Nytt från Kicks

Igår var jag iväg till Kicks för att kolla efter I.d foundation, självklart så fanns det inte i just den butiken. Typiskt. Kom däremot hem med lite annat smått och gott! En hårborste gjord av svinhår och lönnträ och en sminklåda från Viva la Diva. Massor med roliga ögonskuggor!


Kabukiborste, dyr eller billig?

Spelar det nån roll om man köper en dyr eller billig kabukiborste? Är det nån större skillnad på dem?
Som ni kanske kommer ihåg så skrev jag ju om I.d bare mineral foundation förut och jag tror jag har bestämt mig för att köpa den. Det finns ju en I.d kabukiborse och den är ju självklart anpassad till I.ds foundation men den är ju så satans dyr! Så spelar det nån större roll egentligen? Är det nån större skillnad?



Stulen vovve, sprid vidare!

Jag kopierar rent av från SannaEs blogg. Verkligen hemskt att få sin hund stulen! Om ni vet minsta lilla, tveka inte att kontakta ägaren! Hoppas verkligen att hon kommer till rätta igen.



"

HITTELÖN PÅ 15.000:- TILL DEN SOM HITTAR HUNDEN!
Den är lilla chihuahuatiken blev stulen ur Amandas hem i Husby-Kista i April i år.
Tiken väger ca 1,2kg och är vit med orange teckning.
Förutom hunden stals även ett rött koppel och en blå/vit matskål.

Har du sett hunden eller rent av kanske köpt den av någon?
Kontakta Amanda per mail eller telefon snarast!
0707233838
[email protected]



Hunden har chip och tatuering på mage med "AEZ1090".
Hon lystrar till Shakira eller Kira"

The F-word och Sanningens ögonblick

Har inte blivit så mycket uppdatering dom senaste dagarna pga att jag mått rent ut sagt skit dom senaste dagarna. Igår var jag på loppis och det kändes som jag skulle ramla omkull. Mådde så illa och det snurra bara i huvudet. Var tänkt att jag skulle åka till vällingby och köpa en hårborste bla som inte sliter så mycket på håret. Var tvungen att skicka den biten av dagen och åkte hem och däcka i sängen. Inatt kunde jag inte sova alls pga oro + att mina oros/ångesttabletter är slut... sluta med att jag inte gick upp förrän klockan 5. Så ligger det iallafall till så att ni vet.

Kollar på The F-word med Gordon Ramsey nu på 5an. Har är riktigt charmig när han inte svär och är en surjävel som i Hell's Kitchen på 3an. Klockan 9 är det säsongs start för Sanningens Ögonblick också. Linda Rosing är med. Sanningens Ögonblick är verkligen förnedringstv numero 1. Lite roligare att kolla på när det är kändisar med tycker jag.... är väl grymt att tycka det men tyvärr, jag tycker det. Ha! Rätt åt er om ni ställer upp. Nu är jag elak. Förlåt. Nej. Jag skulle sluta va så PK ju. Rätt åt er. Så det så.


The F-word med Gordon Ramsey


Sanningens Ögonblick

Vart kommer ni ifrån?

Jösses vilken ökning i besökare jag haft idag! Vart kommer ni ifrån egentligen? Hur hittar ni hit? Vore väldigt roligt att veta så ni får hemskt gärna lämna en kommentar! Varmt välkomna är ni allihopa, hoppas ni stannar och att ni trivs!


Obama har vunnit!

Nu var det klart! Barack Obama blir Amerikas nästa president. Stort grattis till honom och Amerika! Detta var verkligen ett historiskt val och jag är glad han vann! Detta blir nog bra, det hoppas jag.



Ska bara vänta på hans tal och sen ska jag sova. Vi hörs imorrn!

Bytet av president ur en modebloggares perspektiv

Jag sitter fortfarande uppe och tittar på valvakan. Börjar bli aningen trött kan jag säga. Inte gäspa-flera-gånger-på-rad-trött utan huvudet-börjar-kännas-tungt-trött. Tror valvakan slutar nångång efter 6 så jag är uppe ett tag till.
Det ser iallafall ut som Obama kommer att vinna och det är bra. Honom jag hållt på iallfall. Jag ska inte gå in på en massa politiska argument hit och dit utan jag tänker analysera bytet av president ur en modebloggares perspektiv! Låter kul va? Haha. Med det sagt så skulle jag inte direkt kalla mig själv för en modebloggare, snarare en modeälskare.

Enda jag har att säga är väl att ni ska passa på att handla era favoriter från Forever21 och alla amerikanska webbutiker för jag tror att dollarn kommer gå upp efter bytet av president. Nu behöver ni inte börja oroa er, valet är visserligen idag men vinnaren kommer inte börja förrän den 20 januari så inga större förändringar kommer hända på en gång.


Blir så förbannad!

Jag blir så satans förbannad när jag läser i Blondinbellas blogg, bland hennes kommentarer. Folk kan vara så korkade så att det inte är sant. Blondinbella förklarar att hon varit sjukskriven nu sen hon tog sin paus pga av att hon fått posttraumatiskt stress efter övergreppet och utmattningsdepression. Hon berättar också att hon ska tillbaks till skolan nu på måndag tror jag det var. Så får hon så korkade kommentarer. Jag har inte ens läst alla, kanske en 20 stycken eller nåt sånt och detta är vad som står:

"Isabelle     #11

Posttraumatisk stressyndrom innebär att man förtränger det man varit med om, vilket ditt eviga tjatande om övergreppet visar att du inte alls gjort. Antingen vet du inte vad du pratar om, eller så har du en dålig psykolog?

2008-nov-04 kl. 17:38 "

"Matilda      #21

Men så förbannat LOL! utmattningsdepression in my ass! Då skulle du ta en paus på betydligt längre än 2 veckor kan jag lova! Jag fick den diagnosen för 6 år sen och är fortfarande inte tillbaka helt. Så lite sliten kanske du var. Men fan inte utmattningsdepression. Det är en lååååång väg tillbaka.

2008-nov-04 kl. 17:43"




Idioter båda två är ni!

Kommentar 1, Isabelle:
Hur kan du uttala dig om något du uppenbarligen inte vet någonting om? Posttraumatiskt stressyndrom handlar om att man får ångest och flashbacks från en jobbig händelse, inte alls om att förtränga något. Vet inte vart du får dina fakta från men du borde verkligen inte öppna munnen om något du absolut har noll koll på. Inte Blondinbella du dumförklarar utan bara dig själv. Sen att du säger att hon "tjatar" om övergreppet är så himla lågt. Blondinbella pratar om övergreppet som ett sätt att hantera det. Om du tycker det är så jävla jobbigt så kan du ju hålla dig borta från HENNES blogg.

Kommentar 2, Matilda:
Vem ger dig rätt att uttrycka dig om en människa som du förmodligen inte ens mött? Vad har du för rätt att säga att Blondinbella inte har utmattningsdepression? Bara för att du har erfarenhet av utmattningsdepression så kan du inte säga att hon inte har det för att dina erfarenheter inte matchar hennes. Era erfarenheter behöver inte stämma överrens exakt för att ni ska få samma diagnos. Och hon har fått en diagnos av en utbildad psykolog så hur kan du, en tjej bakom en skärm säga annat?


Hade egentligen skrivit mycket mer men blogg.se börja krångla så det försvann och sen kunde man inte logga in på ett tag heller. Så jag sätter punkt här. PUNKT.


Chin Chin

Jag sitter här och dricker päronsoda. Skål!

Hade tänkt att sitta uppe och titta på valvakan med Fredrik och Filip. Hoho, sitta uppe? Som om det vore nåt ovanligt, haha. Hur som, tror det blir roligare att kolla på den med Filip och Fredrik än den på 1an eller 4an. Förhoppningsvis så blir det lite humor inslängt också, vilket det självklart kommer bli.


Gossip in the night

Nattuggla som jag är så sitter jag fortfarande uppe. Tittade precis på Gossip Girl. Jag ligger ett par avsnitt före de som visas på tv. Utan att avslöja för mycket så kan jag väl säga att det kommer hända en liten förändring med Jenny. Jag gillar den. Ny frisyr och klädstil. Tummen upp!


Sweet little Jenny... Not so sweet anymore?


Älskar dessa två tillsammans. Älskar bilden med!


Hmm, vad ska man göra nu då tro? Sova? Nä. Kanske ska ta och kolla på nåt avsnitt av House? Har inget nytt dock så det blir en repris i såfall. Ligger ett par säsonger före de som visas på tv, haha. Dom har väl precis börjat säsong 3 på tv nu? Jag är inne på säsong 5! Där händer det grejer också, det kan jag garantera. Men för er som följer serien på tv så vill jag säga att ni ska se till att njuta av säsong 1-3, de är dom bästa hittills.


Den charmiga och stiliga Dr. House (Hugh Laurie)

En söndagskväll i höst

Vad gör ni på en söndagskväll som denna? Jag tittar på Poirot och senare är det den vanliga spöknatten som följer.


RSS 2.0