Web Therapy

Lisa Kudrow som spela Phoebe i Vänner har gjort en internetserie som heter Web Therapy. Den handlar om Fiona Wallice som är en psykolog som gör 3 minuters-sessioner över webcam på internet. Fiona har väldigt kort tålamod för andras problem och försöker hela tiden få nåt för egen vinning ur sina patienter. Hela serien är dessutom improviserad! Ganska bra förutsättningar och upplägg för att få sig ett gott skratt med andra ord! Kolla in!


HÄR
hittar ni alla avsnitt!

Grattis bloggen!Vet ni vad? Idag fyller min blogg hela 1 år! Att det gått så länge, tiden går verkligen fort! Grattis bloggen på 1årsdan!

Dancing on the morning dew

Elvenking - On The Morning DewDen här låten har gått på repeat dom senaste dagarna.
Älskar den verkligen, den är helt underbar!

Små grodorna, små grodorna...

Har ni haft en bra midsommar hittills? Det har jag! Har precis ätit en jättegod midsommarmiddag med familjen och senare blir det vaniljglass och jordgubbar!


Vattnet glittrar och vindarna vyr, fåglarna kvittrar upp i skyn
Skogen dansar i vinden så glatt, skymningen har börjat ta sin takt
Magiska natt, du Midsommarnatt, månen lyser som en skatt
Stjärnorna gnistra och lugnet slog till, då önska jag mig en midsommar till
Med vind i min kjol och blommor i hår dansa jag under himlen igår


Glad Midsommarafton allihop!

TB - True Blood säsongstart


(HBO)

Jag har ju haft en liten nedräkning här på bloggen som ni kanske märkt. Det jag räkna ner till var ju då säsongstarten av True Blood! Som jag har längtat! Klockan 3 i natt (svensk tid) var starten på säsong 2. Vi har ju en svensk med i serien också, Eric Northman, en gammal vikingvampyr som spelas av Alexander Skarsgård! Vi fick även lite svenska med i några avsnitt förra säsongen, så det var ju extra roligt - små one-liners.

Har ni inte sett något av denna serie så tycker jag definitivt att ni borde kolla in den! Handlar om vampyrer.

Tidig kväll

Var på landet igår när det regna som värst. Blev dygnsur nästintill och nu börjar jag bli sjuk. Går och lägger mig tidigt nu ikväll och hoppas på att det inte ska bli värre. Orkar verkligen inte med att va sjuk just nu.


Bloggvärlden i chockBloggvärlden fick sig en sann chock igår, en rolig sådan dock. Ni har väl inte missat?

TB

T minus 0 nights 20 hours 45 minutes...

TB

T minus 1 night 18 hours 22 minutes...

TB

T minus 2 nights 22 hours 9 minutes...

It's raining heavily and you don't have a dime...

Dagens låt:

Sonata Arctica - Peacemaker


Och bara för att det råka stå bland kommentarerna...

You say Jonas Brothers,I say Iron Maiden
You say Soulja Boy,I say Slipknot
You say Miley Cyrus,I say Adam Gontier
You say T-Pain,I say Apocalypitica
You say Flowers,I say Skulls
You say Pink,I say Black
You say Hip Hop,i say shut the fuck up
You say Pop,I scream Heavy Metal

92% of teenagers have turned to Hip Hop and Pop.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this message to another 5 videos.

DON'T LET THE SPIRIT OF ROCK AND METAL DIE

Score!Har kollat in dom här ett tag nu och idag hamna dom på DinSkos rea. Score sa jag för mig själv och klicka. Söta sommarskor!

Så besviken - Det suger!

Just nu är jag satans besviken och allt känns hopplöst. Allt suger jävla bullcrap!!!

Jag har ju suttit på ett projekt en tid nu och det har att göra med bilden som jag skrev om i ett par inlägg ner. Allt ligger nu i rännstenen för att tydligen så går bilden inte att användas för att den är för likt bilderna jag rita av och därför kan man bli stämd över det.

Allt känns verkligen piss just nu och därför får ni också ursäkta språket. Vet knappt hur jag ska beskriva det.... som en ihålig klump i halsen. Does that make sense? Som en klump i halsen men allt känns tomt på samma gång.

Här är eländet iallafall:(klicka för större)Ni får gärna komma med tips på hur jag kanske kan göra den mindre lik! Vet inte om det kommer bli nåt av det hela längre men mest för my own peace of mind..

Agnes - Avmålad


Agnes
har nu bett ett tag om att få bli avritad, och här är den! Hoppas du gillar den Agnes!

Glad Nationaldag på er allihop!

(detta är inte bilden jag syftar på i inlägget under)

Igår - 14 och en halv timme i streckIgår satt jag 14 och en halv timme i streck framför datorn och höll på med det här. Ingen break alls blev det, men det blev äntligen klart och det var det som var huvudsaken! Idag har jag träningsvärk i handen och armen, men det är klart, och det är så jäkla skönt!

Snart får ni se vad det är!


Update: Tack för alla snälla kommentarer! Många har dock trott att bilden ovan är den färdiga "produkten"... vilket det inte riktigt är, den är snurrad till i PS. Jag kan inte riktigt visa er vad det är förnåt jag höll på med än. Men snart så!

Det är ju Fredag idag!

Det är ju fredag idag ju! Jag var helt bombsäker på att det var torsdag!

The Hills - Sista avsnittet med Lauren

Som ni alla säkert vet så var det här den sista säsongen med Lauren Conrad i The Hills. Istället kommer the bit*h Kristen Cavallari ta Laurens plats. Ni kanske kommer ihåg henne från Laguna Beach? Ajajaj säger jag bara, jag gillar henne ICKE! Spyr lite på henne faktiskt, jag tycker hon är hemsk!

 

Heidi och Spencer gifter sig i detta avsnitt och Spencer verkar ha förändrats... han själv påstår det iallafall, och hittills så verkar ju allt ok. Vad tror ni?

(en liten parentes bara, vafan har Stacie där att göra? *förvirrad*)
(och en till parentes, jag kommer sakna Lauren)

Svalkande på en varm dag
RSS 2.0