Save me - Nattens låt!

Poets Of The Fall - Save me


Kalle skicka över den här på msn och den är så sjukt bra!

I sorta, kinda, råka klicka hem ett par skor

Finaste, duktigaste Pyttis-Avanna-Garderobsgrubbel&Byråbekymmer-Anna (ja, kärt barn har många namn) la upp dessa på sin blogg och jag typ råka klicka hem dom :D Dom fanns i min storlek och jag kände att om jag inte gör det nu så är dom slut sen. Så jag erkänner, jag klickade!

Sweden Rock


Om drygt 1 vecka så sätter Sweden Rock Festival igång. Känner mig väldigt frestad till att dra dit (som jag gör typ varje år)! Så många bra band. Främst så är det väl In Flames som lockar, men också Hammerfall, Kamelot och ZZ Top ....och Dream Theater... och Europe! Och H.E.A.T med!

Dare I say it? Jag tycker nog Sveriges bästa band är In Flames ändå! Otroligt trrevliga killar dessutom! Bara träffat dom en gång, men den gången så fråga dom hur läget var med mig och allt sånt. Trevliga som sagt! Och sjukt bra!

An Angels Kiss In Spring

Dagens låt:

Ville Valo & Natalia Avelon - Summer Wine(Nancy Sinatra & Lee Hazelwood cover)

Köpa - Har någon några invändningar?

Snart trycker jag på Köp-knappen! Någon som har några invändningar innan dess? Någon som har erfarenhet av objektiven? Kommentera! Kommentera! Tacksam för era åsikter!


Helgen - Sol, Vind och Vatten


I helgen drog vi ner och satte oss med solbrillorna vid vattnet...

...och åt jordgubbar...

...soft, soft...

...ett gäng fåglar satt och glassa, när...

...en svan guppa förbi och då drog måsen.

NORGE VANN!!!

Wieho! Norge vann Eurovision!!! Grattis grattis grattis Norge och Alexander Rybak ! Det var ni verkligen värda!!


Foto: Alain Douit (EBU)

ESC

I förregår, tisdags, så var första semifinalen som ni säkert alla vet. Var ett par helt ok bidrag där. Ikväll är semifinal 2 där bland annat Norge är med och tävlar. På tal om Norge... hörde att Alexander som tävlar för Norge hade kommit med nån kommentar efter första semin att han INTE gilla Sveriges La Voix med Malena. Är inte det ganska korkat? Jag gillar inte heller Sveriges bidrag så särskilt men jag är inte med och tävlar och vill ha Sveriges röster på samma gång. Lite osmart att uttrycka sig så om ni frågar mig. Hur som så gillar jag Norges bidrag Fairytale, riktigt charmigt nummer.

Bra låtar från Semi 1:

Bosnien - Herzegovina - "
Bistra Voda" (Klart Vatten) ..... (min favorit)

 
Armenien - "Jan Jan"


Bubblare:
 
Makedonien - "Nesto Sto Ke Ostane"
 
Rumänien - "The Balkan Girls"

Turkiet - "Düm Tek Tek"Bra låtar från Semi 2:

Norge - "Fairytale"

 
Estland - "Rändajad" (Vandrare)

Sen så har jag inte så mycket mer koll på bidragen som ska tävla ikväll.Vilka är era favoriter? Som inte är Sverige, haha.

Jag sitter och gaparHouse säsongsfinaler har alltid vart spektakulära! Jag tänker inte gå in saker och ting för mycket eftersom de flesta med all säkerhet inte har sett alla avsnitt till säsong 5 än. Men wow, säger jag bara. Dom sista 5-10 minuterna satt jag bokstavligt talat och gapa. Älskar verkligen den här serien! Kan knappt vänta tills nästa säsong. Wow.. wow.. WOW!

Nu ska jag in på forumen och läsa och diskutera!

Gårdagens ShoppingEn Stolt Hameron!

Min tråd har legat på House förstasida i cirka en vecka nu, haha! Stolt är vad jag är!


(Klicka på bilden för att se i större storlek)

FeberHostAstma

Dom senaste dagarna har jag sovit jättedåligt. Igår kom febern fram och imorse vakna jag av att jag inte kunde andas. Kändes som astma. Jag har alltid haft astma, men en väldigt svag sådan. Aldrig känt av den så starkt som i morse, har aldrig vaknat av att ha astma heller. Astma kommer ju när man blir ansträngd. Tränar, stressad etc. etc. Men sova? Nej det var skumt. Kunde självklart inte hitta medicinen heller så jag sprang runt som en dåre och leta. Försökte ringa runt i familjen och fråga om dom visste vart den var, men icke, ingen svara i telefon. Ingen bra start på dagen alltså.

Är det nåt bra på TV ikväll?

Badmode från Matthew WilliamsonRätt fina saker tycker jag. Vad tycker ni, skulle ni slå till på någon?

Fin rosa klänning


Superfin svagt gammalrosa klänning från Gina Tricot köpte jag idag! Fin Fin Fin!

Valborg igårIgår var det ju Brasdagen! Hoppas ni hade det trevligt allihopa! Själv stanna jag hemma för att jag inte orka gå ut i allt pollen. Men jag hade det trevligt jag med, kolla igenom höstkatalogen som kommit från H&M under dagen. Känns lite skumt att kolla igenom den redan nu dock, då tjockstickat och strumpbyxor var uniformen bara ett par veckor sen.

Vad hade ni för er igår, vad hitta ni på?

RSS 2.0