Terabyte

Brorsan kom just hem med min hårddisk på 1 terabyte, nu kan jag ta mååååånga bilder! Ska fixa lite med min dator nu!


Något för VeckoRevyns Blog Awards kanske?

Ja som i rubriken, detta är kanske något för er som ska till VeckoRevyns Blog Awards. Några av veckans nyheter från Gina Tricot. Finfina klänningar... om någon vill ge mig dessa så skulle jag inte tacka nej!


Tokrea hos Yves Rocher!

Måste bara tipsa om det här med, dom har absolut tokrea hos Yves Rocher! 15:- 25:- 35:- på allt på rean. Jag kunde inte låta bli att beställa lite saker till mig och min mamma. Blev ett par nagellack för 15:- styck och lite mascara och lite sånt!
Rean är absolut värt ett besök! Här kommer ni till den!


Beställt min systemkamera!

Nu har jag beställt min kamera över nätet istället, blev en 1000lapp billigare! Blev en Canon EOS 450D tillslut. Blir nog bra. Köpte även endel tillbehör så som väska, extra batteri, extra minneskort + kortläsare och en fjärrkontroll/fjärrutlösare. Känner mig väldigt nöjd med min beställning just nu! Min bror skulle även köpa en extern hårddisk till mig inne i stan på Webhallen så att jag kan ha alla mina bilder där i stället. Mer om den sen, han skulle möjligtvis ut ikväll utan att komma hem imellan så jag vet inte om jag får den imorrn då kanske. Vi får se. Men just nu är jag väldigt glad... men ett par tusenlappar fattigare! Men det gör inget.


Besviken

Blev ingen kamera idag...
Min storebror och mamma följde med för råd. Min bror försökte bara hjälpa, jag vet det... men han tjabbla bort allting. Har prata så mycket att det blev stängningsdags. Så vi gick därifrån tomhänta för min bror kom med en massa "tänk om" "tänk om" "tänk om". Ja tänk om jorden går under i morgon? Som sagt, han försökte bara hjälpa... men blev lite irriterad ändå. Fick iallafall reda på att dom inte har öppet köp på Siba för att en massa har köpt kameror inför bland annat bröllop och sedan lämnat tillbaka efter. Så tji fick vi alla andra.

Det var en Canon EOS 450D jag var inne på. Den kosta lika mycket ungefär (skilde en 10a) på Siba och OnOff... så jag ska kolla om dom har öppetköp på kameror där. Man kunde också hitta den kameran för nästan en 1000-lapp billigare på nätet också, så jag får kolla lite närmre på det också.

Fick även ett tips från Wysteriia om Canon EOS 1000D, tänkte fråga om du vet om det är nåt mer som skiljer dom åt än att 1000D har 10,nånting pixlar och att 450D har 12.2 pixlar?

Har hon en lillasyster?

Har Christina Aguilera en lillasyster måntro? Efter att ha sett Lady Gagas video Just Dance så kan man undra. Hon ser inte bara ut som Christina utan hon låter som henne på sina ställen också! Vad tycker ni?
För övrigt så är Lady Gaga ett underligt namn att vilja ha, är det inte? Får mig att tänka på bebisar som inte kan säga mycket mer än just gagaga.




Lady Gaga -
Just Dance

Idag ska jag köpa systemkamera!

Hihihihi! Idag ska jag köpa min systemkamera! Är inte 100 på vilken än så förslag och tips är fortfarande välkomna!


27 dresses

Såg på filmen 27 dresses igår kväll. Som med den senaste filmen 1408 så är jag aningen besviken. Har jag för höga förväntningar kanske? Jag tycker inte det! Jag vill inte se samma film om och om igen fast i en annan förpackning och med andra skådisar. Jag väntar på en film som inte är ännu en klyscha! 27 dresses är inte en dålig film egentligen, om man aldrig någonsin tidigare sett en romantisk komedi så skulle man säkert ge den ett högt betyg. Alltid samma visa, pojke möter flicka - nån av dem blir förälskad - nån av dem träffar någon annan - den andra parten står nobelt brevid och väntar på att kanske kanske bli sedd. Har inte ni sett den filmen? Jag har. Flera gånger.


En i raden av väldigt många..


Godispåse

Här sitter jag och smaskar på mitt lördagsgodis.. som är söndagsgodis egentligen då. Tänkte kolla på Mord i sinnet som börjar om 5 minuter på 4an. Men tillbaks till godis nu då... vad brukar ni ha i er godispåse när det kommer till lösgodis?



Under hela min uppväxt har jag inte vart mycket för lösgodis därför ser ni bara 3 sorter i min påse.

Elin, Frida och Linn!

Hej alla glada! Har precis tittat klart på Hål i Väggen där Elin, Linn och Frida var med idag. Riktigt duktiga var dom och vann gjorde dom också! Stort grattis till er! Väldigt roligt att titta på!




Bilder från tjejernas bloggar.

Engla-special!



Från Forever 21

Trött

Usch va trött jag är, har vart på sjukhuset hela dagen och man kan ju undra om dom har sömnmedel i luften. Har vilat en stund nu när jag kom hem också men jag är fortfarande lika trött, om inte tröttare. Har ingen lust att gå och vila igen däremot. Ska nog ta och kika på Sing a Long och Extra Extra, sen kolla på film tror jag. Vad ska ni göra ikväll? Ut och festa och leva loppan?


Köpa systemkamera!

På måndag kanske jag äntligen kan köpa min systemkamera. Har velat ha en sedan jag var 7 år och bodde i Sollentuna och fick låna min pappas. Har önskat mig en systemkamera varje födelsedag och julafton sen dess, men systemkameror är ju så dyra. Hur som, på måndag kanske det äntligen är dags! Vet inte riktigt vad för en systemkamera jag ska köpa, så har ni förslag så är dom varmt välkomna! Har funderat på en Canon EOS, men vilken vet jag inte. Nikon vill jag inte ha av olika anledningar... inte nikon D60 iallafall. Aja hjälp och förslag är varmt välkomna som sagt! Wiehi!


Dragkedjor?



Uggs-kopior

För alla fattiga studenter som inte har råd med "the real deal" så finns det nu dess uggs-liknande saker hos Ellos för endast 299kr... jämfört med riktiga uggs som kan kosta upp till 3000kr.


Yummie!

När jag var ute och handla tidigar så kunde jag inte låta bli att köpa med mig en sån här hem till middag...


Billig Lumene och Elizabeth Arden

Idag har jag fyndat lite skönhetsprodukter på Rusta! 4 saker från Lumene och 2 saker från Elizabeth Arden (ena fick mamma).




1408

Igår kolla jag på filmen 1408. Jag gilla inledningen och hur dom byggde upp spänningen. Men när allt kom till kritan och all skräck skulle börja så blev jag lite besviken. Filmen är absolut inte dålig, men det är inte direkt vad jag skulle vilja ha ut av en skräckfilm. Jag vill veta vad det är för något och jag vill känna ondskan. Här blev det mest att det hände en massa saker som var läskiga men man fick liksom inget grepp om vad som låg bakom. Men som sagt, inledningen och uppbyggningen tills han går in i rummet var bra. John Cusack i huvudrollen och Samuel L Jackson som hotellmanager. Svenske Mikael Håfström är regissör.


Dirty little secret

Vi fortsätter i sann Bon Jovi-anda, kvällens låt är..

Bon Jovi - Dirty Little Secret


Raderat

För er som han läsa inlägget jag precis radera, ok. Tog bort det för att jag inte vill ha med tråkigheter i min blogg. Det här är min escape, därför radera jag det.

Det brinner!

Denna togs samtidigt som den sista bilden jag visa på mig. Jag gillar den.



Could I? Should I?

Dagens låt kommer från mitt favoritband sen många många år tillbaka, Bon Jovi! Jon Bon Jovi är så charmig alltså! Och rolig, lyssna bara på snacket i början!

Bon Jovi - Misunderstood (live)

Önskeoutfit till imorgon

Så här skulle jag vilja va klädd imorgon! Hoppas tomten kommer tidigt och lämnar detta i min garderob..


Kvällsgott

Sitter här och kollar på Vem kan slå Filip och Fredrik och äter choklad och dricker citrondricka! Gott! Snart börjar So you think you can dance också!


An angels kiss in spring

Kvällens låt är en cover. För övrigt, tycker ni inte Ville Valo är väldigt lik Johnny Depp i den här videon? Det tycker jag!

Ville Valo feat. Natalia Avalon - Summer Wine


Top Model - varför finns det alltid pantade folk med?

Den där Dominique alltså... varför måste hon trycka ner alla och säga att alla är avundsjuka hela tiden? Dom väljer ut tjejer från flera flera 1000 och alltid är det någon egotrippad och elak tjej med. Får en att tänka hur många procent av alla i världen (i det här fallet america) som är sådär självupptagna. Ähh blä jag tappar hoppet på mänskligheten.


Dominique


Americas Next Top Model cycel 10

Höstigt

Igår tog jag lite bilder och jag älskar verkligen den här tiden på året. Löven på alla träd byter färg och man är omringad av allt från rosa, rött, gult, oranget och grönat. Underbart!



Detta är mitt absoluta favoritträd i hela världen. Ser nästan ut som en jättebuske eller en stor mjuk grön boll.





Älskade träd! Gillar att ta kort på träd! Förut tog jag tusentals kort på moln...

Nattfilm

Har suttit uppe och kollat på film men det är nog dags att gå och lägga sig nu tror jag. Vi hörs i morgon igen bloggen! God natt

GT-nyheter

Veckans nyheter hos Gina Tricot är bland annat de här två. En klänning i spets och ett linne, båda kan gärna få komma hem till mig!


Hello beautiful!

Testade dessa skönheter i Kista idag. Skulle köpt dom på stört om det inte var för att snörningshålen var lite fula. Men färgen och modellen i övrigt var ju super! Måste bara få säga det igen, färgen alltså... den jag föll pladask för. (Bilden gör den inte rättvisa)



Outfit of the day

Här ser ni en liten bit av den iallafall. Det som inte syns är väl bara en vanlig vit tröja under koftan.



Lay beside me under wicked sky

Dagens låt:

Metallica - Unforgiven II


Möte om en timma

Ska på möte om ca 1 timma. Slipper hellre. Aja om jag har tur så kanske mamma har lust att köra mig till Gina Tricot. Hoppas dom fått in en sak där nu! Har väntat i ungefär 2 veckor nu och åkt till 3 olika GT för att se om dom fått in den saken. Hoppas hoppas hoppas. Hur som haver, ska iväg nu, köper en Sofis Mode påvägen så att jag har lite kul iallafall fram tills mötet.



Hål i väggen

Programmet Hål i väggen är ju för himla roligt! Skulle helt klar vara roligt att stå där och leka! Hihi. Men aldrig i livet att jag skulle visa mig för folk i den där silvriga dräkten, nej fyfan. Cred till dom som gör det! Ska bli roligt när Elin, Linn och Frida är med och tävlar... can't wait!


Tajta silverdräkter matchas snyggt med röda hjälmar och arm- och knäskydd!


Forever in debt to your priceless advice

Dagens låt är denna:

Nirvana - Heart Shaped Box


Underbara skor - jag dör!

Snälla vackra underbaraste, kom hem till mig?
Forever21s priser är ju helt oslagbara som vi alla vet, problemet är ju bara att dom inte finns i Sverige. Dessa skor är nästan för vackra! Med tanke på priset så skulle jag beställa hem dom på en gång... om dom nu fanns i Sverige. Men jag vågar inte riktigt nu, vet inte hur storlekarna är där. Om det skulle bli fel storlek så vet jag inte riktigt om jag skulle orka hålla på att skicka tillbaks till USA.  Har så stora fötter också (41-42) så det kommer säkert bli fel, men drömma om dom kan man. Och titta.



Kyligt

Sitter här och fryser. Dom här skulle jag vilja ha, så fina är dom! Från Forever21.


When the smoke is going down

Kvällens låt är denna:

Scorpions - When the smoke is going down


Michael Kors look-alikes

Kändisar har dom, Elin Kling har dom, Michael Kors Lombard Booties. För us mortals (frakt och tull och moms tillkommer, så priset blir lite häftigare än det som står nedan) finns ett liknande par hos Ellos för en mer överkomlig penning.




Kissie vs. Blondinbella - jag kan inte låta bli!

Efter att ha läst bloggkommentatorernas blogg så klicka jag mig vidare till Kissies (vars blogg jag sluta läsa för att jag tycker hon är så töntig). Där går hon till attack mot Blondinbella i både ord och bilder.  Kopierar hennes inlägg nedan - jag tar fet stil på saker jag tycker är provocerande och saker som lett till min kommentar till Kissie som även den är här nere. Den förklarar min synpunkt på det hela.


"Blondinbella din feta gris
19 sep,2008 @ 15:36 13 kommentarer


Ja jag pratar ju om lilla blondinbella..

Var lite bättre än det där och kom på egna ideer va? Synd att det börjar ta slut nu, kanske dags att lägga ner och låta oss orginella ta over? Eller så kunde du ju ta och skriva titta vad jag blev insperad av söta kissie att gora, eller vågar du inte det? är det samma sak som när du råka skriva mitt namn fel sa folk inte skulle hitta hit? Hmm ser att du är lite rädd... You should be, jag snor inte mina blogginlagg iaf...

Spring grisen, spring....
 
Nöff!!"

Och här är hennes bilder.  (Vill inte ha med bilder på henne i min blogg så där är dom)




Min kommentar till Kissie i hennes blogg:


"Men snälla (?) söta (?) lilla Kissie... "kom på egna idéer"? Ska detta komma från dig? Du har samma färg på din blogg, du har samma rörliga meny på din blogg och nu på senare tid så har du samma MYOU på din blogg. Inte kunde du va lite originell med platsen heller - precis samma ställe som Blondinbella. Uppenbarligen är inte du den att tala. Det enda originella med din blogg att du är en spydig och snorkig liten flicka."


En rasande Tyra Banks

Det här visades första gången på TV för ett par år sen men gick nyligen på repris. Jag har kollat på det ett par gånger nu och jag kan inte förstå varför Tyra flippar ut sådär. Tjejen har precis fått reda på att hon åkt ut och försöker hålla hakan uppe och inte gråta och så börjar Tyra gapa på henne. Liksom vafan? Vill Tyra att man storgrinar såfort man åker ut från hennes program eller? Kräla för henne när man ändå inte kan ändra på att man åkt ut? Nej, det där fick mig att tappa respekt för henne.

Här har ni klippet:



Gina Tricot öppnar webbutik

Gina Tricot ska tydligen öppna webbutik! Senast igår tänkte jag att det skulle va superbra om dom öppna en. Dom kanske hörde mina önskningar! I höst ska dom öppna en sa dom, är ju höst nu så det borde väl bli ganska snart. Can't wait!



Nattens låt - Kamelot

Nattens låt är denna:

Kamelot ft. Shagrath - March of Mephisto


Länka och hjälp utsatta barn!

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."

Här är min länkning -  http://www.uppdragbarn.se/   

KOM IGEN nu allihop och länka ni med!

Subwaymackor

Idag åt jag en Subwaymacka och herre vad dom är goda! Dom är dom enda mackor jag gillar typ.... men honungssenapen är to die for! Den smakar inte som någon annan. Någon som jobbar på Subway och vet hemligheten bakom den? Tell me! Blandar ni den själva eller vart köper ni den ifrån, vad är det för märke?





För den spetsige

Spets spets spets spets! Alla är ju inne på spets nu så kan detta vara något för den spetsige?


Från Gina Tricot


Dagens

Idag såg jag ut såhär:




Tillbaks

Nu är jag tillbaks, har vart frånvarande i några dagar. Anledningen är att min lilla vovve har mått dåligt så jag har tagit hand om honom. Vi var även till djursjukhuset så jag har vart lite orolig över det med så jag har inte haft nån lust direkt att blogga. Men nu är allt bra! Vovven min är pigg som aldrig förr och han blev så glad över sin lilla nya leksak, så nu springer han ivrigt runt och visar upp den för alla. Nu kom han in här hos mig och satte sig bredvid. Jag är så glad att han mår bra!

Hittade detta

Sitter och för över saker från min gammel gamla och min gamla dator till min nya dator. Detta kommer ta ett tag! Men under första delen jag förde över från gammel gamla datorn så hitta jag lite bilder... tänkte att jag kunde lika gärna visa nån medans jag sitter här och väntar på att saker ska laddas in i bärbara minnet.



Halvklar gubbe jag gjorde för ungeför 5 år sedan.

44 nya!

44 nya inlägg på bloggkoll! Bara att sätta igång och läsa! Vi hörs om ett tag.



Jag missade det!

Fan då, jag missa det nya programet på 6an, Hål i väggen. Någon som vet när det är repris eller om det går att se på nåt annat sätt (internet eller så)?



Nytt i garderoben

Var ju iväg och shoppa lite på min födelsedag. Detta är vad jag kom hem med:



Bild 1 - Från Gina Tricot:

-väska
-linnen
-sjal
-sjal

Bild 2 - Från Vero Moda:

-2 långärmade blusar

Loppisfynd från idag

Fanns inte så mycket på loppisen idag tyvärr. Men en liten grej fick jag med mig hem iallafall. En ask i tenn (tror jag det är) och med trä inuti och så en ros i locket. Fina detaljer runt kanten också.



Loppis

Godmorgon allihop! Nu ska jag iväg på loppis, hoppas jag hittar något roligt. Kommer jag säkert göra, jag brukar alltid hitta nåt kul! Visar senare! Hej sålänge!

Mulberry Bayswater-kopia

Forever 21 har nu en väska som är snarlik Mulberrys Bayswater-väska. Vill du inte lägga pengar på den äkta varan så kan du lägga vantarna på den från Forever21 för bara en bråkdel av priset. Väldigt lika är dom, tycker ni inte?



I got something for his punk ass

Dagens låt är denna:

Sublime -Santeria


Sex and the City the movie

Jag såg på Sex and the City-filmen igår. Alla har ju hypat den så mycket... tror jag blev lite besviken på handlingen faktiskt. Kan i och för sig vart att jag var så trött igår när jag såg den. Trodde att det skulle va en må bra-film i bästa klass. Var ju en sorgsen film på sina ställen. Tror jag måste se filmen igen närjag är mindre trött! Sarah Jessica Parker var helt strålande bra iallafall, helt otroligt bra! Man kunde verkligen se smärtan i hennes ögon på vissa ställen (ni som sett den vet vilka ställen jag pratar om). Riktigt duktig var hon!



JAG VANN!!

Haha jag vann! jag vann! jag vann! jag vann! Jag vann en tävling i Amanda Bergs blogg! Jag är så glad! Wiehihihihi! Hopp hopp! Tack tack tack Amanda!





Tralalala!

Idioter!

Jag har skrivit det förut och jag skriver det igen, folk är idioter! Jag är och handlar käk på ICA maxi. Ställer mig i kön till kassan (det är bara en framför mig som precis lagt upp alla sina varor) medans mamma går och hämtar nån tidning. En kärring från kön bredvid ställer sig med häcken i vädret och drar sin korg rätt in i min kö, tränger sig in framför mig och med ingen skam i kroppen alls. Sen börjar hon lassa upp sina varor som ingenting. Jag står där helt paff och säger ingenting skygg som jag är. Har folk inget jävla vett i skallen alls!? Jag säger ingenting för jag är för snäll (och skygg som jag skrev) och tror att människan måste ju fatta själv att man inte gör så... ?



Idag är jag 20!

Idag fyller jag år! 20 år! Är ingen tonåring längre. Gissa vad jag fick! En bärbar dator! Superduperfin är den! Vad ska jag göra idag då? Jag vet faktiskt inte, ska åka och kolla efter en internetsladd till min finfina nya dator, det ska jag. Kanske kolla efter en väska till den också, även en sväng in på Gina Tricot och kolla om en eller två saker kommit in än. Japp japp, en bra dag ska det bli!


Wieehii


Brev från fjärran land

Idag fick jag brev långt bort ifrån, København närmare bestämt! Trevligt att få brev, tycker ni inte?



You're on!

Käthe utmanar alla att visa vad man har i sin väska och Käthe, you're on! Här är min väska med dess innehåll!



Väska - H&M
Nivea lotion
Manikyrkit - H&M (hemskt bra att ha faktiskt)
Spegel - ICA
Plånbok - Lokal väsk/plånbok/handskbutik
Myntbörs

Dagens

Dagens låt är denna


The Connells - '74-'75


Kaaaallt

Fy hellskotta vad det blivit kallt! Fryser så in i bomben gör jag! Vet inte om jag vill gå utanför dörren, men måste.


Jag är kär!

Åhh jag är helt kär i mina nya skor! Dom är så fina och snygga och sköna och vackra och helt underbara!


The Hills

Nya avsnitt (säsong 4) av The Hills finns nu att se på MTVs hemsida. Måste bara få avreagera mig lite... Spencer är ju helt jävla puckad! En jävla skitstövel! Ursäkta språket. Nu när det är sagt så tänkte jag tillägga att Brody var en satans nöt i sista avsnittet med!

Världens roligast musikvideo (roligaste - sämsta = samma sak). Vet att jag bloggat om det här tidigare men jag måste bara få dela med mig av det till er som missat! Slutet är roligast! Heidi Montag från The Hills med låten Higher.

Och nej det är inget skämt!



Klippa mig

Funderar på om jag kanske ska ta och klippa mig. I våras lät jag min lugg växa ut för jag tänkte att det blir så varmt att ha lugg på sommaren. Nu är sommaren slut och jag har ingen ursäkt längre. Tycker mitt hår är så himla tråkigt just nu, är bara blahablaha liksom. Jag har sån beslutsångest, som över allt. Vad ska jag göra? Har funderat på att färga håret ljusare.... men nu är det ju mörkare tider som är på väg och då passar ju min naturliga hårfärg bättre. Ja, vad ska jag göra?



Kanske ska satsa på denna frissa?


Drömmar och associationer

Jag kan enkelt förstå vad mina drömmar betyder. Jag ser kopplingar mellan dom och saker som hänt under dagen innan. Ett exempel; För ett par månader sen så drömde jag att Beyoncé stod som kassörska i en klädaffär och så var det massa andra detaljer som jag inte kommer ihåg för det var ett tag sen nu. Daggen innan så hade jag vart och kollat runt lite med min mamma och i en klädaffär så spela dom Destinys Childs låt Nasty (put some cloths on), vet inte exakt om låten heter det men det är iallafall den som dom sjunger så i. Dom spela den låten väldigt högt och jag kommer ihåg att både jag och mamma störde oss på det. Och vipps så är Beyoncé kassörska i min dröm.

Ett annat exempel är det jag drömde i natt. Jag blev våldtagen av en man, var inte en dröm med hemska detaljer och så, vet bara att det var en våldtäkt. Vet ni vad mannen hette? Jo inget mindre än Ellos. När jag vakna på morgonen och tänkte ut vad allt bettyde och kom på vad han hette så börja jag gapskratta. Jag har blivit våldtagen av en internetbutik vid namn Ellos, om ni läser några inlägg nedåt så kan ni få ett bättre sammanhang! Platsen var också väldigt bekant, såg precis ut som där House spelas in... och precis innan jag gick och la mig igår så såg jag ju på House.

Som vi alla vet så är ju drömmar ett sätt att bearbeta det som hänt under dagen. Kan ni tyda era drömmar och se hur allt hänger ihop?


Vad händer i drömmarnas land?


VMA + Nya bloggtips tack!

Jag sitter här och väntar på att Video Music Awards ska börja. Börjar inte förrän vid 2 inatt. Finns inte så mycket att göra känner jag. Läser bloggar men många känns så uttjatade så jag tar gärna emot tips om nya roliga och intressanta! 




Så trött

Jag är jättetrött! Vet inte vad som är fel med mig. Gick och la mig vid 2 inatt typ. Sov till 12isch och sen gick jag och la mig igen efter en timme eller nåt och så sov jag till halv 4. Gick upp och stannade uppe i cirka 1 timma och sen gick jag och la mig igen och vila i 2 timmar. Gick för att handla lite mat och på vägen in så orka jag knappt gå upp för trapporna. Nu, nu sitter jag här och gäspar. Kan sova i ett dygn känns det som och ändå har jag sovit nästan hela dan.




Killar dränkta i perfym

Hur kommer det sig att vissa killar dränker sig i perfym, tillexempel Axe. Tror dom tjejer gillar det eller? Kanske försöker dom dölja att dom inte duschat? Jag förstår det inte. Jag blir helt snurrig i bollen av för mycket perfym och det börjar även sticka i ögonen på mig. Tycker det är jätteskumt! Om det nu handlar om att dom kanske tror tjejer gillar det så vet jag inte vilka tjejer dom brukar umgås med! Min uppfattning är att det stöter bort tjejer mer än det lockar dom, helt klart! Vad tycker ni? Stör ni er på killar som är dränkta i perfym?


Pesten själv

Rutiga köp

Här kommer grejerna jag nyss klickade hem! Kunde bara inte låta bli ju!



Nu blev jag lurad!

Jag antog Sannornas utmaning att visa ett av mina absoluta måsten inför hösten och då tänkte jag kolla runt lite för att hitta lite bilder och så. Hitta massor av fina saker och tänkte att jag kan väl göra ett riktigt höstigt inlägg med massor av saker jag vill bära i höst. Och när jag kolla runt så kunde jag inte låta bli inte, jag klickade hem lite saker. Så där blev jag lurad minsann! Jag trodde jag kunde kolla utan att bli förälskad i något, men icke! Det är ert fel Sannor! Sanna och Sanna, er utmaning är antagen och här har ni det! Rutigt är det jag kommer bära i höst!


Underbar väska

Söta Kelly har en tävling i sin blogg, man kan vinna en superfin väska från nuknuk. Väskan är helt i min smak! Läderimitation, flätat, långt axelband... ja perfekt helt enkelt! Den bruna är min favorit! Och gissa när tävlingen avslutas! Jo, på min födelsedag (är 20 år minus en vecka idag). Nästan så jag tror att denna tävling var gjord för mig! Hihi


Bild - My wicked self

Här är en av bilderna jag tog i veckan. Den gjorde sig bäst som svartvit tyckte jag. Visst ser jag ond ut? Haha.



Idol

Idol börja ju idag. Med ny jury och allt. Har aldrig varit ett stort fan av idol, förstår inte riktigt charmen med det, är ju typ som Berts Fame Factory som gick för ett par år sen. Därför kollade jag på Trinny och Susannah! Dom besviker inte!  Kollade lite på Idol i pauserna för att se hur den nya juryn skötte sig... och helt ärligt så kan jag säga att jag inte har en enda åsikt om dom. Det kan inte va bra. Vad säger ni, gilla ni dom nya?




Storlek?

Någon som vet hur storleken är i dessa från H&M? Var till H&M i helgen och då var storlek 41 slut. Jag har storlek 41-42 vanligtvis. Ibland funkar 41, ibland inte. Om dom är små i storleken, vet ni var det finns liknande? Har testat dom som fanns hos Skopunkten men icke. Dom var för små. Vet att det finns nåt hos ellos också men jag vet inte om jag vill beställa från internet, vill hellre testa dom innan jag köper.



Redigera bilder?

Funderar på om jag ska redigera lite bilder jag tog igår på mig när jag testade lösögonfransar för första gången någonsin. Krävs lite övning att sätta på dom tror jag! Kanske visar nån här i bloggen längre fram, vad tycker ni?
Har lite ont i ryggen eftersom jag sitter i sängen helt ihopsjunken. Kanske ska lägga mig "tidigt" idag.... nää. Jag ska se klart på Sex and the City och sen redigera och efter det se ett avsnitt av House!



Turarmband

Förut när pappa var i Kina för att hälsa på storebrorsan så köpte han ett armband till mig vid ett tempel. Armbandet är gjort av munkar och ska bringa tur. Jag tycker den är jättefin, rosor och en häst är det på den stora stenen. Här har ni en bild på de.



RSS 2.0